tiistai 20. maaliskuuta 2012

Lyödäänkö lyötyä??Huomenna tosiaan menen juontamaan erästä Oulussa järjestettävää rasismin vastaista paneelia ja odotan kyseistä tilaisuutta tosi paljon - pääsen pitkästä aikaa juontamaan jotain oikeasti mielenkiintoista tilaisuutta :)

Rasismi on iso ongelma kaikilla osa-alueilla vielä tänäkin päivänä, mikä on jo sinäänsä käsittämätöntä - elämme kuitenkin vuotta 2012! Rasismia ilmenee monissa asioissa, mutta varsinkin lapsiin suuntautuessa se on liian julmaa. Siitä eivät kärsi vain lapset, vaan myös vanhemmat ja koko perhe - lapset eivät sitä osaa myöskään täysin käsittää. Monet rasismista kärsivät nuoret taas ottavat sen todella tosissaan ja viimeisenä oljenkortenaan haluavat tehdä itselleen jotain kamalaa... he kun eivät jaksa elää kaiken kiusaamisen ja tuskan keskellä. Näiden em. syiden vuoksi on hyvä puhua asiasta ja mielestäni se onkin ainoa keino, miten me voimme saada useammat ihmiset käsittämään sen, miten järkyttäviä seuraamuksia kiusaamisella ja rasistisella käytöksellä voi olla.

Jatkan yhä otsikkoni mukaisesti, mutta kuitenkin täysin toisesta aiheesta... Luin juuri äsken erään nettilehden jutun siitä, miten puolueemme kansanedustaja Kanerva on ottanut yhteyttä erääseen naiseen Facebookin kautta (onpa hirveää..?). Kaikki minut tuntevat ja tietävät ovat tietoisia siitä, miten olemme Ilkan kanssa tunteneet vuosikaudet; nyt jo useita vuosia hyvinä kavereina. Hän on sellainen henkilö, josta on jo vuosien ajan kirjoitettu samankaltaisia juttuja ja hänestä ilmeisesti halutaan tehdäkin niitä aina. Harmittavalta se tuntuu sen vuoksi, kun tiedän hänen olevan oikeasti hyvä ihminen, niin persoonana kuin myös työssään. Toinen harmittava asia tuossa em. jutussa on se, että tuo nainen, joka hänen yhteydenotostaan puhuu on sama, joka on kuulemma myös vuosikaudet kaupitellut lehdille tiettyjä viestejä ja intiimejä kuvia liittyen ex-kihlattuuni, eli O. Katajistoon. Huomionkipeä nainen kaikin puolin, joka haluaa vielä tuossa iässäkin olla esillä kenen tahansa julkisuudesta tutun kautta - harmi ja sääli. Harmillista on myös se, että tuollaisen ihmisen täytyy liittyä millään tavoin minun tuttuihini. Toisaalta taas se on ymmärrettävää, että jos nainen on tuollaisessa työssä, häntä ei hävetä kaupitella intiimikuviaan... ;)

Kaikkea hyvää teille ja parempaa huomista läheisilleni! :)


Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat