lauantai 17. maaliskuuta 2012

Rasismia vastaan paneelikeskustelun voimalla


Olen ensi viikon keskiviikkona, eli 21.3. juontamassa paneelikeskustelu -tilaisuutta, jossa keskitytään rasismiin ja varsinkin siihen, kun rasismi kohdistuu lapsiin. Miten se vaikuttaa heihin ja mitä seurauksia sillä voikaan olla. Aihe on erittäin tärkeä, ajankohtainen ja puhuttava. Panelistimme kertovat omia näkemyksiään kyseisestä aiheesta ja rasismista ylipäänsä, mutta ennen kaikkea haluamme keskustelua panelistiemme ja yleisön välillä. Tilaisuus järjestetään siis ke 21.3. Oulussa, Kirkkotorin koulutuskeskuksessa klo 18.00 - 20.00 ja toivottavasti mahdollisimman monet pääsevät sinne paikalle. Tervetuloa siis kaikille teillekin!

Tässä teille vielä linkki pari päivää sitten tehtyyn netti-Kalevan juttuun em. aiheesta:
http://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/lapsiin-kohdistuvasta-rasismista-keskustellaan-oulussa/570856/

Kirjoittelen teille vielä omia ajatuksiani tuosta aiheesta ennen keskiviikkoa, mutta nyt haluan esitellä teille tuon jo aiemmin mainostamani uuden tatuointini. Se liittyy tavallaan rakkauteeni Kreikkaa kohtaan, mutta myös siihen, kuinka monipuolinen ja syvällisen mielenkiintoinen tuo kuvio on. Olen todella tyytyväinen ja rakastunut tatuointiini - tässä alla teille kuva siitä :)


Tasan kolme viikkoa ja tämä neito viettää läksiäisiä! Uutta intoa sain taas Rhodokselle menon johdosta tänään, kun eräs sikäläinen ystäväni toimitti minulle superihania kuvia viime kesältä - herättivät paljon rakkaita muistoja mieleeni... Niitähän tehdään sitten tänä kesänä jälleen lisää, mutta tässä teillekin vielä pari kuvaa viime kesän ihanimmista Beach Partyista, joita vietimme Lindoksen lähellä Lardoksessa Sun Beach -hotellissa :)Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat