tiistai 3. huhtikuuta 2012

Hurmaavaa huhtikuuta kaikille!


Eilinen päiväni oli Loistava, koska sain viettää sitä mahtavien ihmisten parissa :) Olin sopinut eiliselle tapaamisen tutun porukan kanssa Oulun kauppahalliin, sillä halusin tavata heidät ennen Kreikkaan muuttoani - samalla keskustelimme myös tulevan syksyn kunnallisvaaleista, ehdokkuudestani ja siitä, miten saisimme minut valtuustoon nykyisen varajäsenyyteni sijaan :) Oli aivan ihanaa nähdä näitä enimmäkseen vaalikahviloistamme tuttuja henkiöitä nyt myös kaiken vaalitouhun ulkopuolella! Useampikin tunti hurahti heidän kanssaan eilen kahvittelun ja iloisen tapaamisen lomassa.Huomenna luvassa on Pohjois-Pohjanmaan Lastenliiton hallituksemme kokous, jossa saan jälleen nähdä lisää kivoja kavereitani; sen lisäksi pääsee taas keskustelemaan tärkeistä asioista ja ideoimaan kaikenlaisia tapahtumia yhdessä. Torstaina kyläilen ystäväni luona, sekä hoidan kaikki ostokset loppuviikkoa varten... Perjantaina on leivonta- ja valmistelupäivä lauantaisia läksiäisiäni varten, sekä illalla menen vielä erään ystäväni tupareihin :) Lauantaina aloitan sitten heti aamusta viime hetken kokkailut ja valmistautumisen, että olen valmiina klo 17, jolloin ystäväni saapuvat noihin em. läksiäisiini... Olen suunnitellut tarjoilut viimeisen päälle ja itse tietenkin valmistan kaiken - tarjolla on sekä pääsiäiseen, että Kreikka-teemaan sopivaa syötävää ja itse odotan tuota iltaa kovasti. Rentoa ja hauskaa yhdessäoloa lähimpien ystävieni seurassa - mitä muuta sitä voisi halutakaan..? :)

Kuten tapaani on aina kuulunut kommentoida lukemiani juttuja ja ajankohtaisia asioita, kirjoitan nytkin täällä eräästä lehtijutusta, joka pisti erittäin pahasti silmääni tänään... Viron "lahja" Suomelle, eli Anu Saagim oli jälleen väläyttänyt aivotoimintaansa iltapäivälehdistölle ja todennut kauniisti, kuinka hänen mielestään ruma ja vanha ihminen on sairas. Miten kukaan ihminen voi ajatella noin? Ja vielä suurempi ihme on se, miten kukaan, joka ajattelee noin hirveällä tavalla, haluaa puhua siitä ääneen ja saada kaiken mahdollisen vihan ja halveksunnan päälleen? Vaikka ihminen olisi tai yrittäisi olla kuinka viehättävä (ulkoisesti) tahansa, tuollaiset kommentit ja mielipiteet tekevät hänestä ruman ihmisen. Itsekin pidän huolta ulkonäöstäni ja kiinnitän siihen huomiota, koska olen teinistä pitäen tottunut siihen mallintöideni ja julkisuuden vuoksi; siitä huolimatta sisäinen kauneus on paljon tärkeämpää, sillä sisäinen rumuus pilaa koko ihmisen. Huonon luonteen jälkeen kukaan ei jaksa arvostaa ulkoista kauneutta, eikä pelkällä ulkoisella olemuksella hankita aitoa ystävyyttä tai rakkautta! Tämän em. naisen suusta on ennenkin kuultu aikamoisia möläytyksiä ja paheksuttavia puheita, mutta tämä vei kyllä voiton kaikesta aiemmasta. Jokainen meistä vanhenee ja sitä asiaa ei pysty estämään edes sillä, että harrastaa vuosikaudet kauneusleikkauksissa käymistä!

Nyt taas takaisin positiivisten asioiden ja ajatusten pariin :) Aurinko on tämän päivän jo hellinyt meitä täällä Oulussakin, ja kaikki muutkin asiat ovat jo jonkin aikaa sujuneet moitteettomasti... ;) Ei ole helppoa olla onnellinen, mutta on se tunne vaan mukava, kun sen saavuttaa - oikein paljon iloa ja onnea teidänkin viikkoonne! Palaan tänne muistamaan teitä taas lähipäivinä!


Ja hei, eihän se hyvä mieleni mikään ihme ole, kun kaverit ja ystävät järjestävät koko ajan ihania yllätyksiä ja hankkivat kivoja lahjoja - ei siis ympäri vuoden ole näin, vaan haluavat muistaa nyt kun emme useaan kuukauteen sitten tapaa ;) Muutamalta mukavalta henkilöltä sain tuon (kuvassa alla)suloisen tyynyn ja pääsiäiseksi tietysti munalikööriä :) (en aiemmin tiennyt sellaista edes olevan olemassa...) Yllätykset piristävät aina, samoin kuin läheisten muistaminen!


Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat