torstai 19. huhtikuuta 2012

Opa Opa ja terveiset aurinkoisesta Kreikasta :)

Ania, minä ja Siobhan :)

Viikko sitten torstaina saavuin tänne unelmieni saarelle, Rhodokselle ja voin vain todeta, että jo tämäkin aika on mennyt hurjaa vauhtia ja uusia ihania kokemuksia, sekä muistoja luodessa! Pomoni oli minua vastassa lentokentällä, ja siitä alkoi tämä pari viikkoa kestävä treeni- ja harjoittelujakso, 27.4. alkavat sitten jälleen työt :)

Olemme treenanneet useita uusia tansseja, sekä show-numeroita, mm. Sister Act -elokuvaan perustuvan shown, josta tulee aivan mahtava - täynnä laulua, tanssia ja näyttelemistä. 1.5. siirryn Hotel Solemariin töihin, joka on ihan tässä Blue Bayn vieressä, ja samoja esityksiä tullaan tekemään myös siellä. Asun tällä hetkellä kahden tytön kanssa, toinen on Englannista ja toinen Puolasta - ovat molemmat todella hauskoja ja varsinkin englantilainen Siobhan on ollut erittäin innokas myös suomen kielen opettelemisessa :) Solemarissa tulen jakamaan asunnon yhden tytön kanssa ja voin vain veikata, että tästä kesästä tulee vähintään yhtä hyvä, kuin viime kesästä ;)

Kaikki siis mahtavasti täällä ja olen todella onnellinen kaikin puolin - toivottavasti sinne Suomeenkin tulee kesä pian, täällä on saanut useina päivinä kulkea vain kesämekoissa, tai shortseissa ja topissa :)

Ihana Lindos :)

Siobhanin kanssa viettämässä tyttöjen iltaa Lindoksessa
Ilmoittelen täältä jälleen sopivan paikan tullen :)

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat