maanantai 31. joulukuuta 2012

Happy New Year 2013! Mahtavaa Uutta Vuotta 2013!

 
Ihan mielettömän mahtavaa vuodenvaihdetta teille kaikille ja suuret kiitokset tästä vuodesta! Suurin osa teistä on tsempannut ja kannustanut minua läpi vuoden - niin Suomessa, Kreikassa, kuin Englannissakin ollessani :) Olen saanut jakaa kanssanne ilot ja surut; tämä blogini toimiikin kuin maailman paras päiväkirja ;)
 
Vuosi 2012 on ollut elämäni ihanin - se on opettanut minua valtavan paljon, sekä se on tuonut eteeni uusia mahtavia asioita ja ihmisiä. Sain asua puoli vuotta unelmasaarellani Rhodoksella, Kreikassa ja siellä asuminen ja työskenteleminen sinetöi tulevaisuuteni. Mikäli en olisi ollut oikeaan aikaan oikeassa paikassa, en olisi koskaan tavannut nykyistä kihlattuani Dennistä - tällaisissa asioissa todellakin uskon kohtaloon.
 
Menetimme perheeni kanssa rakkaan 18 -vuotiaan kissamme Maukun, mutta samaan aikaan sain toivottaa uuden perheenjäsenemme, eli kreikkalaisen kissanpentu Desminin tervetulleeksi sukuun... Tuo pieni kissanpentu oli suurimpana tukena surussani, ja senkin vuoksi rakastan häntä ihan hirmuisesti! En välittänyt hinnasta tms., kun päätin tuoda hänet mukanani Suomeen... En ikinä unohda sitä hetkeä, kun saavuin hänen kanssaan kotikaupunkiini Ouluun lokakuussa - olin maailman onnellisin ja helpottunein! Olo oli kuin Amazing Race -kisan jälkeen ja selvisimme maaliin selkeinä voittajina ;)
 
Alkuvuodesta 2012 sain työskennellä kovasti arvostamani Sauli Niinistön presidentinvaalikampanjassa, kun emännöin hänen vaalikahvilaansa Oulussa useamman kuukauden ajan. Kova työ palkittiin hienosti, kun hänet valittiin (vihdoinkin) Suomen Presidentiksi. Saman asian eteen teimme töitä myös kuusi vuotta aiemmin, mutta vasta nyt oikeus tapahtui! :) Tuollaiset ovat niitä elämän suuria hetkiä; asioita, jotka eivät koskaan unohdu.
 
Kaikista tärkein asia tänä vuonna on kuitenkin ollut se, miten paljon uusia puolia olen oppinut itsestäni. Ne puolet ovat löytyneet ennen kaikkea rakkauden ja välittämisen kautta. Miten paljon sitä ihminen kasvaakaan, kun uskaltaa rakastaa... :) Ohjeena teille kaikille: älkää ikinä salatko oikeita tunteitanne ja uskaltakaa olla rehellisiä - pettymykset kuuluvat elämään, mutta elämistä ei kuulu pelätä. Jos rakastat jotakuta, kerro se hänelle... ennen kuin on liian myöhäistä.
 
Tässä alla teille vielä eräs uusi Seiska-TV:n video, joka tosin kyllä kuvattiin Englannissa miltei kuukausi sitten. Kuten täälläkin jo aiemmin kirjoitin, shoppailu Englannissa todellakin maittoi... ;) Tulevaisuudessa pääsen ehkä tekemään joitain tähän aiheeseen liittyviä työjuttujakin... Joten uutta vuotta ja uusia juttuja odotellessa mennään - pirteällä mielellä, energisellä asenteella ja vahvalla itsetunnolla pärjää aina! Pus!
 
 
 


Juhlikaa tänään illalla sydämenne kyllyydestä, sillä puolen yön aikaan saamme vastaanottaa jälleen kertaalleen kokonaan uuden vuoden! Tehkäämme siitä mahdollisimman hyvä, meille ja teille kaikille!
http://www.youtube.com/watch?v=rId95N2teUc

Rakkain terveisin
Teidän Jasmin xxx


2 kommenttia:

 1. Te olette komea pari! Kaikkea hyvää tulevallekkin vuodelle!

  VastaaPoista
 2. Te olette kovasti symppis kaksikko. Rakkaus on niin paljon muuta, kuin ulkonäkö, ikä tai varallisuus. Usein tietysti ihmiset valitsevat likimain omaan ikäluokkaansa ja fyysiseen olemukseensa ulkoisesti tasa-arvoisen partnerin, mutta eihän se mitään automaattisesti takaa onnellisuuden osalta.

  Onni löytyy ihan muista asioista. Toivon teille kestävyyttä päästä kritiikin yli. Vaikka ääneen sitä sanoisi, että kommentit eivät heilauta, usein ne kuitenkin siellä sielun syvimmässä osassa tekevät kipeää. Sinä kauniina ja nuorempana joudut kritiikin kynsiin hyötyepäilyjen kanssa ja Dennis joutuu kantamaan sitä vanhemman ja ulkonäöllisesti heikomman puoliskon taakkaa, joka on ottanut itselleen nuoren ja kauniin naisen. Jossain vaiheessa lujimmallakin itsetunnolla varustetulla ihmisellä voi moinen tuntua raskaalta. Siksi toivottelen teille lööppisietostaminaa ;)

  Minusta te olette sympaattinen pari. Jos onni toisillenne on toisissanne, mitä sen parempaa onkaan. Hitsi, miten ihanaa onkaan, kun on joku kenen kanssa on hyvä olla.

  So, have it good and have it all Jasmin & Dennis. Happy new year to you both!

  - Hanna

  VastaaPoista

Osallistujat