perjantai 7. joulukuuta 2012

Vihdoinkin Suomessa ja Oulussa!


Eilen illalla saavuin parin päivän matkustamisen jälkeen kotiin Ouluun, huh mikä reissu vain Englannista Suomeen! Tukholman ja Oslon koneet myöhästelivät parina päivänä, joten esim. Oslossa hengailin toissapäivänä puolen päivän ajan... Voitte vain arvata, kuinka hyvällä tuulella olen ollut! Muutenkin oli todella kurja lähteä ja sanoa heipat Dennikselle sekä hänen tyttärelleen Emmalle Manchesterin kentällä, jonne he saattoivat minut :( Vollotin pari päivää, kuin pikku lapsi...

Luojan kiitos Dennis saapuu Suomeen jo 16.12., joten kyllähän minä nyt nämä alle 10 päivää kestän hienosti ilman häntä! ;) Ehdinpä laittamaan kaikki joulukoristeet yms. valmiiksi ennen hänen Suomeen tuloaan!

Tämän meidän suhteemme myötä minusta on tullut joku minullekin tuntematon henkilö; olen muuttunut joksikin romanttiseksi hempeilijäksi, enkä todellakaan kykene tunnistamaan itseäni tuosta... En ole koskaan aiemmin ollut näin rakastunut ja tiedän oikeasti haluavani elää Denniksen kanssa. Rakkaus on ihanaa, mutta se on myös pelottavaa - on pelottavaa tuntea niin vahvasti toista henkilöä kohtaan ja vaikka olen aiemminkin parisuhteissa ollut, niin olen aina pääosin ajatellut vain itseäni. Kaipa sen juuri siitä epäitsekkyydestä tunnistaakin oikeaksi rakkaudeksi, vai mitä? :)

Uusin Seiska ilmestyi pari päivää sitten, eli tämän viikon keskiviikkona ja siinähän oli/on meistä aukeaman kokoinen juttu. Aihe nyt ei ole mikään maailman positiivisin, mutta tunnen oloni paljon paremmaksi nyt, kuin aiemmin, jolloin salasimme tuon Dennikseen liittyvän asian kaikilta. Ystäväni on tuon jutun kirjoittanut ja jatkoa siihen seuraa ensi viikon lehdessä - en siis lähde tuota nyt enempää kommentoimaan. Totean vain sen, että minulla ja kihlatullani on kaikki edelleen hienosti ja olemme onnellisia yhdessä.

Tässä alla tuo uusimman Seiskan kansi, sekä kuva jutusta.Nyt seuraavat päivät keskityn vain nukkumiseen, pyykkäämiseen, vaatekaappieni järjestämiseen, ja joulun valmisteluun. Väsymyksen hoidan pois kunnon yöunilla, liikunnan uudelleen aloittamisella ja terveellisellä ruokavaliolla; kanaa, lihaa, kasviksia, keittoja ja salaatteja sekä 2-3 litraa vettä per päivä; EI leipää, perunaa, pastaa tai mitään herkkuja. Tuolla sitä taas piristyy ja olo kohenee jo ensimmäisen viikon aikana roimasti! Siihen kun lisää jälleen sen, ettei käy ulkona ravintoloissa tai baareissa, eikä muutenkaan nauti alkoholia, niin jo ajatus siitä saa paremmalle tuulelle :) Kokemuksesta voin suositella tuollaista vaihtelua kaikille!

Ystäväni Hanna luonamme Englannissa 3.12.2012 :)

Kirjoittelen teille jälleen jouluisia kuulumisia lähipäivien aikana - nauttikaa lumesta ja lämmittäkää toisianne! ;)


xxx
Teidän Jasmin

2 kommenttia:

  1. Existä on joskus vaikee päästä eroon, tiedän kokemuksesta! Toivottavasti kaikki ratkeaa parhaan mukaan ja saatte rauhassa nauttia toisistanne. Toivotan teille hyvää joulun aikaa ja Dennikselle kovasti tervetuloo Suomeen!

    VastaaPoista
  2. hei ja tosi kovasti jaksamista ja onnellisutta teidän suhteeseen. olet lojaali puoliso miehellesi ja siitä just tunnistaakin hyvän naisen. mahtavaa nähdä miten kauniisti miehestäsi puhut! ja oon iloinen puolestasi kun oot hänet löytänyt. mahtavaa joulun odotusta teille.

    VastaaPoista

Osallistujat