lauantai 15. joulukuuta 2012

Huomenna on Se päivä!!!


Eilinen ilta oli ihan loistava! Kuten täällä jo aiemminkin kerroin, olimme eilen äitini kanssa katsomassa Finnhits -konserttia/showta Oulun Teatrialla. Danny, Eini, Frederik, Virve Rosti ja Tapani Kansa vetivät ihan mielettömän mahtavan shown ja ilta oli kaikin puolin todella viihtyisä! Pitkästä aikaa olimme myös äitini kanssa viettämässä iltaa ja pakko sanoa, että seura oli ihan parasta! :)

Shown jälkeen menimme Backstagelle moikkaamaan tuttuja, eli Dannya sekä hänen tiiminsä Katjaa ja Varpua. Pitkästä aikaa tapasin myös Einin ja Virven, joiden kanssa olen joskus ollut samoilla keikkapaikoilla. Dannya, Katjaa ja Varpua on aina ihana nähdä ja tietenkin otimme myös perinteiset yhteiskuvat tapaamisestamme :) Täytyyhän todistusaineistoa aina olla ;)

Danny äitini kanssa :)

Danny ja minä :)

"Kuvaussessio" Katjan ja Varpun kanssa - kukaan meistä kolmesta ei tiedä, mitä tässä oli meneillään, mutta ainakin kuvat ovat hauskat ;)Äitini Katjan ja Varpun seurassa :)
Huomista odotan enemmän kuin mitään, sillä huomisiltana saan Denniksen luokseni Ouluun! Olen ollut hänen kanssaan koko kesän ja syksyn Rhodoksella, sekä kuukauden Englannissa, mutta vihdoinkin saan hänet kotikaupunkiini! Denniksen kone laskeutuu illalla Ouluun, ja olemme kyllä hyvissä ajoin häntä vastassa. 

Rakas :)

Tunnelmia ja kuulumisia kirjoittelen teille jälleen sopivan paikan tullen; samalla kerron myös, miten englantilainen mieheni ottaa kotikaupunkini lumen ja kylmyyden vastaan... ;)

Pusut ja halaukset teille!

Teidän Jasmin xxx

3 kommenttia:

 1. Iloisia ilmeitä ja tottahan kauniista kuvauksellisista ihmisistä niitä saa! Jasmin, sinulla on ihailtavan ihanat välit äitiisi! Sinä kunnioitat vanhempia ihmisiä ja koska olen itse samanmoinen, on ihanaa, että samaa arvottavia lähimmäisiä löytyy. Hyviä kuvia!

  VastaaPoista
 2. Jasmin sä oot maamme kaunein ja upein nainen ikinä!
  Sä se vaan koko ajan kaunistut ja muutut lumoavammaksi, ihan rehellisesti sanottuna.
  Oot niin ansainnu onnen miehesi kanssa ja toivotan teille antoisaa huomista kun kihlattusi saapuu ekaa kertaa suomeen.
  Terkkuja dennikselle ja muistakaa nauttia toisistanne!

  VastaaPoista
 3. Hyvä, että sinä jätit sen Oskarin ja otit kunnon miehen itsellesi.

  VastaaPoista

Osallistujat