keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Kohti rakkausviikonloppua ja uusia mahtavia työkuvioita :)


Pikku hiljaa olo on alkanut parantua ja kaipa tämä energiatasokin tästä nousee... Vaikka olen vielä tämän päivän ollut sänkypotilaana, niin odotan huomista kaupungille menoamme. Menemme Denniksen kanssa viettämään treffi-iltapäivää ja -iltaa :) Juhlistamme samalla sitä, että tulevana viikonloppuna olemme olleet yhdessä 8 kuukautta; ihanimmat ja kauneimmat kuukaudet elämässäni! Dennis palaa Englantiin ensi tiistaina ja minä lennän sinne 24.1. reiluksi kuukaudeksi. Heti Englantiin saavuttuani alan valmistelemaan rakkaani syntymäpäiväjuhlia, jotka ovat 30.1. :)

Kirjoitin tämän jutun juuri äsken myös tuonne blogini kommenttiosioon, mutta yhä tiedoksi joillekin lapsellisille typeryksille: mikäli kirjoitatte minulle joitain rumia v***uiluviestejä, en tule niitä tänne jättämään, koska nämä ovat vain ja ainoastaan minun kotisivuni, enkä anna kenenkään roskata niitä :)

Ainoa juttu, minkä em. typerät viestit saavat aikaan on se, että säälin niiden kirjoittajia aina vain enemmän ja enemmän. Kunpa löytäisitte jostain rauhan, onnen ja rakkauden myön omaan elämäänne - toivon sitä sydämestäni. Kun itsellä on hyvä olla, niin silloin myös toisiin ihmisiin voi suhtautua positiivisemmin :) Tuon tiedän kokemuksesta ja tämä nykyinen parisuhteeni kihlattuni kanssa on tuonut elämääni sellaisen onnellisuuden, ettei mikään voi haavoittaa tai haitata minua. Olen tyytyväinen, onnellinen ja rakastunut. Aiemmissa suhteissani olen tottunut siihen, että ensimmäisten kuukausien jälkeen se rakastuminen on haihtunut ja tilalle on tullut joku hailakka rakkaus. Nyt olen ensimmäistä kertaa sellaisessa tilanteessa, että olen kihlattuuni ihan järjettömän rakastunut ja samaan aikaan myös rakastan häntä - sitäkin vielä päivä päivältä enemmän! Uskomatonta, mutta niin ihanaa :)

Ai niin, sain pari päivää sitten todella hyviä uutisia myös työrintamalta! Minähän rakastan bloggailua, valokuvaamista, vaatteita, matkailua, kokkailua, parisuhdettani jne... Tulevassa hommassani saan yhdistää ne kaikki - elän elämääni, keskityn asioihin, jotka kiinnostavat minua eniten ja saan tehdä niitä tutuiksi myös muillekin. Ihan loistavaa! :)

Kuullaan taas!

Teidän Jasmin xxx

14 kommenttia:

 1. Onnea uusiin työjuttuihisi! Oletko kenties menossa eräälle lehdelle töihin? Minusta hyvä juttu tuo, olet taitava ja kaunis nainen. Kirjotat hyvin ja olet hyvä kameran edessä.
  Onnea myös sulle ja kihlatullesi tuon 8 yhteisen kkn johdosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, en vielä voi kertoa noista työkuvioista sen tarkemmin, mutta helmikuun aikana kaikki selviää teillekin :)

   Poista
 2. Moi. Miten hoidat tai mitä hoitoja otat hiuksiisi kun ne on aina niin kauniit tuuheat ja kiiltävät? Entä onko sun hampaita valkaistu? On tosi kauniit kuten säkin, halusin vaan mielenkiinnosta kysyä.
  Sä näytät aina tosi hehkuvalta ja tyytyväiseltä,, johtuu varmaan ainakin osin tuosta sun miehestä... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja uskon myös juuri siihen, että jos ihminen voi hyvin, niin silloin hän myös näyttää paremmalta - onnellinen ihminen on kaunis :)
   En hoida hiuksiani sen kummemmin, eli normaalit pesut ja kerran viikossa levitän hiuksiini hoitoaineen sijasta jonkin hoitavan naamion. Ovat myös helppoja käyttää: muutaman minuutin annat levätä hiuksissasi ja sitten vain peset sen pois. Ainakin minulle ne sitten näköjään toimivat ;)
   Hampaitani ei ole koskaan valkaistu, käytän tosin pari kertaa viikossa erästä valkaisevaa puuteria, jonka löysin yhdestä kaupasta Englannissa ollessani. Hammasharja käytetään siinä puuterissa ja sen jälkeen hampaat pestään sillä normaalisti - tykkään siitä kovasti ja ensi reissullani tuonkin sitä taas lisää mukanani :)

   Poista
 3. meinaatko sä muuttaa kokonaan englantiin kun se sun mieshän asuu siellä?
  onko nuo sun työjutut järkätty sieltä vai suomesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulevat työkuvioni on järjestetty Suomesta käsin, mutta voin tehdä niitä Suomessa sekä Englannissa ollessani, joten ihan täydellistä!
   Nyt toistaiseksi olen puolet ajastani Suomessa ja puolet Englannissa, mutta tulevaisuudessa tulen varmaankin olemaan suurimman osan ajastani Englannissa.

   Poista
 4. Oletko menossa Seiskalle? Nimittäin kuulin että Seiska olisi antanut potkut Martinalle, Martina väistyisi tämän kuukauden aikana Seiskasta...
  Tämä olisi loistavaa, 100 kertaa mielummin luen sinun juttujasi lehdestä kuin Martinan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten jo tuohon aiemmalle kirjoittajallekin kerroin, niin en vielä tässä vaiheessa voi kertoa tulevista työjutuistani enempää, mutta odottele helmikuun puoleen väliin... :)
   Martinaa en tunne, enkä sen vuoksi tiedä hänen kuvioitaan missään asioissa...
   Sen voin kuitenkin sanoa, että tämä oma blogini ei poistu eikä katoa mihinkään - täällä tulen yhä kirjoittamaan samalla tavalla kuin tähänkin asti :)

   Poista
 5. Te ootte tuon onnen ansainneet!
  Sitä ei ikinä tiedä mistä sen elämänsä miehen löytää, siksi sellasta ei ikinä kannata etsimällä etsiä.

  VastaaPoista
 6. Jasmin olet varmaan parhaimman näkönen mimmi mitä tiedän. Olisi kiva kuulla jotain kauneudenhoitovinkkejä sinulta kun näytät aina niin hyvältä. Kerro niitä joskus kun sinulla on aikaa ja kivaa tulevaa englanninmatkaa sinulle.

  Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos todella paljon, omistan jossain vaiheessa yhden kirjoitukseni noille rutiineilleni, niin saat siinä sitten rutkasti tietoa sekä vinkkejä :)

   Poista
 7. Hei Jasmin!
  En muista miten blogiisi loppujen lopuksi päädyin, mutta mukava on ollut lukea rakastuneen naisen päivityksiä ja saada uskoa omaankin parisuhteeseen.. Toivon sydämestäni kaikkea hyvää teille.Voi kunpa muutkin miehet ymmärtäisivät miten naista pitäisi kohdella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa - kiva, kun päädyit tänne!
   Olen oikeasti otettu kauniista sanoistasi ja tiedän itsekin olevani erittäin onnekas... Olin jo kadottanut uskoni miehiin ja siihen suureen rakkauteen, mutta sitten tapasin nykyisen kihlattuni... Rakkautta ei osaa ennustaa, eikä aavistaa. Hän tietää, kuinka vaikea minun on ollut luottaa kehenkään täysin, mutta hän haluaa koko ajan nähdä vaivaa sen eteen, että voin oikeasti luottaa häneen. Hän haluaa osoittaa olevansa luottamukseni arvoinen ja saman minä haluan hänen tietävän minusta. Rakkaus on hieno asia, mutta sitä pitää oikeasti osata vaalia ja arvostaa; mikään tai kukaan ei ole itsestäänselvyys. :)

   Poista

Osallistujat