torstai 17. tammikuuta 2013

Viikon päästä Englannissa ja (taas) uusia työtarjouksia! :)


Viikon päästä torstaina olen jo illalla Englannissa - lennän Lontoon kautta Newcastleen, jossa rakkaani on minua vastassa :) Tänään valitsin jo vaatteet, jotka otan mukaani matkalle, mutta hankalaa on pakata kuukaudeksi... Toisaalta suuntaan siellä kuitenkin heti muutamaan vaateliikkeeseen, joten kyllähän siellä tuo vaatevaraston täydennys sujuu hienosti ;)

Olen muutenkin parin viime päivän aikana hoitanut mahdollisimman paljon asioita valmiiksi, jotta Englannissa ollessani kaikki sujuu hienosti, eikä minun tarvitse murehtia mistään.

Ja hei, lisää hyviä uutisia... Keväämmällä, kun palaan Englannista takaisin Suomeen, jatkan mahdollisesti myös mallintöitä :) En niin intensiivisesti kuin ennen, mutta ainakin joidenkin muotinäytösten parissa! Ihan parasta! Jos ette huomaa, niin olen "aika" innoissani ;)
Mallintyöt aikoinaan lopetin, koska se ala voi olla todella kuluttava - monesti tuntuu, ettet ikinä ole tarpeeksi jotain; hoikka, kaunis tms. koska jokaisella tilaajalla voi olla täysin erilaiset ajatukset. Tein mallintöitä putkeen viisi vuotta ja ilolla vaihdoin ne hommat mm. juontajan töihin; niissä töissä sai/saa tuoda enemmän omaa persoonaansa esiin ja saa puhua ihmisille. On kuitenkin täysin eri asia, jos teen mallintöitä muiden hommien ohessa, silloin se on mukavaa vaihtelua ja piristää elämää - siihen olen täysin valmis! :)


Lisää kuulumisia jälleen piakkoin!

Teidän Jasmin xxx

7 kommenttia:

 1. Kiva kuulla positiivista jälleen sinulta, ehdottomasti myös mallintöitä, olethan kunnossa hyvinkin. Nyt saat kuitenkin vielä viikon nauttia kotosuomesta, perheen lämmöstä ja muistathan myös ihanaa kisulia silitellä kunnolla ja paljon, koko reissun edestä, etukäteen . Terveisiä ja best wishes sinne teille kaikille ! terv. Maria

  VastaaPoista
 2. Onnea uusista työkuvioista! Ihan mahtavaa, että pääset taas lavoille(kin)! (Itselläkin on välillä ikävä catwalkille, mutta aika aikaansa kutakin, vai miten se menikään...) Ihanaa, tulevaa Englannin reissua! Voi hyvin! Yst.terv. Marja

  VastaaPoista
 3. Kyllä se Jasmin vaan on niin kaunis...

  VastaaPoista
 4. Jasmin, olet niin kaunis ja kuvauksellinen ihminen, että jatka ihmeessä mallintöitä! Halusin myös ehdottaa sinulle että tekisit niitä myös Englannissa - saisit varmasti hommia ja ihan 'tuntemattomana' ihmisenä saisit siellä työskennellä! Englannissa on niin paljon mallintöitä tarjolla ja saisit olla vielä lähellä miestäsi. Eksoottisesta lookistasi on vain hyötyä.

  VastaaPoista
 5. On se vaan ihme miten toiset pärjää tekemättä töitä paljon ollenkaan - no tai, tajuaahan sen, siinä auttaa iäkäs varakas rakas.

  VastaaPoista

Osallistujat