torstai 14. maaliskuuta 2013

13.3.2013 10 kk yhdessä Rakkaani kanssa!!! Love you Dennis :)Elämäni parhaat 10 kk takana ja paljon lisää edessä! Siitä kaikesta olen kiitollinen kihlatulleni Dennikselle ja odotan ihan järjettömän paljon ensi viikon tiistaita, jolloin hän saapuu luokseni Ouluun! :)

Eilinen meni erittäin mukavasti täällä Oulussa Seiskan kuvausten parissa; kuvasimme ulkona ja sisällä, unohtamatta tietenkään alusasuja ja vaahtokylpyjä... ;) Mukavaa oli ainakin ja meidän tiimimme oli tulokseen tyytyväinen! Nautin näistä kuvauksista todella paljon pitkästä aikaa ja kyllähän tällaisia mieluusti tekee vaikka kuinka paljon :)

Samalla käytiin läpi erittäin useita vanhoja juttuja, joista monet olin jo miltei unohtanut - niin kai sitä käykin monille vähemmän tärkeille asioille ja ihmisille, ne vain unohtuvat. Ja hyvä niin!


Tänään jälleen vain normaalien asioiden hoitamista ja liikuntaa, ulkonakin on todella harmaa päivä... Tämä kuukausi nyt vain jotenkin junnaa paikallaan, enkä tajua, että olen ollut nyt vasta viikon takaisin Suomessa. On se jännä huomata, miten toisessa paikassa aika juoksee ja toisessa se ei kulu laisinkaan...

No, kohta sentään on viikonloppu ja tiistaikin jo paljon lähempänä ;) Pus!

Teidän Jasmin xxx

1 kommentti:

  1. ONNEA 10 kk takia teille kummallekkin!!!!!
    Ootte ihanan oloinen pari, harvoin näkee noin rakastuneita ihmisiä. Älkää välittäkö turhista parjaajista vaan nauttikaa toisistanne myös jatkossa!

    VastaaPoista

Osallistujat