torstai 28. maaliskuuta 2013

Pääsiäisen valmistelua rakkaiden seurassa :)Pääsiäinen on minulle miltei yhtä suuri ja ihana juttu kuin joulu :) Hankimme jo eilen kaikki tarvikkeet valmiiksi leipomista ja pääsiäiskokkailuja varten. Suklaamunat ja pääsiäiskukat ovat valmiina, kohta toivottavasti rairuohokin. Kodin laitamme aina ennen pääsiäisen pyhiä kevätkuntoon ja kaikki näyttää heti pirteämmältä!

Lemppari pääsiäiskukkiani, eli narsisseja rakkaaltani, love them!!! :)

Munarikas pääsiäinen ;)

Perinteiseen tyyliin valmistan itse pashan ja tänä vuonna myös omenapiiraan (kotitekoista omenasosetta käyttäen) marenkikuorrutteella, nam! Harmi vain, kun en itse leivonnaisia syö, mutta saanpa edes hemmotella muita ;) Ruokapuolen pääroolissa on tietysti lammaspaisti perunoiden ja uunivihannesten kera, sekä toisena pääsiäispäivänä moussaka, jossa käytän pääsiäisen kunniaksi lampaan jauhelihaa. Moussakan valmistan aina myös ilman perunaa, vain kesäkurpitsaa käyttäen, joten ei ole lainkaan niin raskas kuin perunainen vaihtoehto.

Pääsiäisestä intoilen aina jo paljon etukäteen, mutta nyt varsinkin odotan sitä innolla, koska vietän sitä ensimmäistä kertaa yhdessä myös kihlattuni Denniksen kanssa :)

Tässä alla on teille myös pari mainosta liittyen tuleviin muotinäytöksiin, joissa toimin mallina nyt huhtikuun alussa sekä keskivälillä:

http://turunmessukeskus.fi/messut-ja-tapahtumat/naisday/messuohjelma-0

http://www.facebook.com/pages/Jasmin-M%C3%A4ntyl%C3%A4/120020824833314?ref=hl#!/events/172505792903716/

http://www.kauppakeskusmylly.fi/?id=65

Tervetuloa paikalle teille kaikille, jotka tuolloin lähistöllä olette! :)

Kuullaan taas pian ja oikein ihanaa pääsiäistä teille!!!

Teidän Jasmin xxx

3 kommenttia:

 1. Sä oot kaunis ja upea mimmi!!!!!!!!!!!!!

  VastaaPoista
 2. Mahtavia pyhiä sulle ja miehellesi, olet hyvä nainen kun huolehdit läheisistäsi ja olet vielä hyvä kokkikin! Vautsi vau Jasmin!

  VastaaPoista
 3. Olet seksikäs uudessa seiskassa, makeet kuvat
  olet hoikistunut ja kaunistunut paljon. hassu katsoa noita joitain jutun yhteudessä olleita vanhoja kuviasi kun olet muuttunut niistä ajoista tosi paljon mutta parempaan!
  Ei ihme että miehet ihastuvat helposti suhun!

  VastaaPoista

Osallistujat