perjantai 8. maaliskuuta 2013

Lunta, treeniä ja terveysintoilua!!!


Kotipihamme on varsinainen talven ihmemaa, onneksi auringonpaiste piristää ja saa paremmalle tuulelle :) On ollut ihana viettää aikaa rakkaan kreikkalaisen kissani Desminin kanssa, hän on yhtä suloinen kuin vauvana! Pyöreä pää ja pyöreät silmät, erittäin vilkas ja kaikesta kiinnostunut luonne, mutta viihtyy myös suloisesti kehräten sylissä. Täydellinen tapaus :) Awww...

Aamuisin herään aina klo 8.00 ja joka aamuni alkaa jumpalla, painoilla sekä kuntopyöräilyllä - itsellä on siten reippaampi olo heti aamusta! Treenaan mielelläni parikin kertaa päivässä, koska sillä tavalla tiedän pysyvänikin hyvässä kuosissa :)

Tänään aikani menee tulevia työjuttuja sopiessa ja suunnitellessa, mutta päiväni kruunaa tyttöjen ilta rakkaan ystäväni Jaanan luona :) Sillä tavoin on hyvä juhlistaa myös tätä naistenpäivää! Ensi viikon keskiviikkona luvassa ovat eräät kuvaukset, joita odotan ihan innolla! Hauskaa tulee olemaan varmasti, ja kuulette kyllä niistä myöhemmin lisää... ;)

19.3. Dennis saapuu luoksemme Ouluun, enkä oikeasti malta odottaa! Häntä on ihan järjetön ikävä ja on omituista mennä nukkumaan sekä herätä ilman häntä! Hänen kainalossaan ja lähellään on vain niin hyvä olla :)


Eräs oli kysellyt tuolla edellisen blogini yhteydessä meidän terveyskuuristamme ja liitän tuon vastaukseni/tiedot nykytilanteesta tänne teillekin. Vastaukseni siis tässä alla:

> Terveyskuuri on sujunut ihan loistavasti, Dennis voi kuulemma paremmin kuin ikinä - on paljon energisempi olo, mm. housujen koko on pienentynyt kahdella ja on tyytyväisempi itseensä :)

Kuten aiemmin täällä kirjoitin, en ole pakottanut häntä mihinkään, mutta koska itse olen suhteellisen terveellisesti syönyt vuosien ajan, niin kannustin häntäkin siihen, koska hänellä ei vain ollut itsellään hyvä olla. Hän söi ennen todella paljon vaaleaa leipää, useana päivänä viikossa perunaa ja suosi myös pastaa sekä pizzaa. Hän oli tottunut rasvaiseen ruokaan ja paistoi kaiken aina rasvassa pannulla. Nyt kun kokkaamme, paistamme kaiken uunissa ja vihannekset pääosin keitämme. Vaalea leipä on jäänyt kokonaan pois, eikä hän edes ikävöi perunaa. Samoin minullakin kävi, kun lopetin niiden syömisen - kun unohti niiden maun, ei niitä enää osannut kaivata :)

Uskon, että tuo parisuhteessa olevien terveys menee samoin kyllä miehillä sekä naisilla - totta, että naiset huolehtivat enemmän tuosta terveyspuolesta, mutta moni nainen taas jaksaa huolehtia terveydestään ja kunnostaan paremmin silloin, kun on onnellinen ja voi hyvin henkisesti. Siitähän kaikki nuo "comfort food" -nimityksetkin tulevat. Se pitää täysin paikkansa minunkin kohdallani - jos olen surullinen tai allapäin, niin kyllä silloin haluaisi vain käpertyä peiton alle ja napata käsiinsä ison kasan suklaata! ;)

Kaikkien noiden asioiden vuoksi haluan pysyä positiivisena, panostan onnellisuuteen suhteessamme ja edes yritän aina nähdä asioista hyvät puolet - henkinen ja fyysinen hyvinvointi liittyvät niin tiiviisti toisiinsa ja kun ihminen voi hyvin henkisesti, näkyy se myös ulospäin! :) <Aamukuntoilu on ihan must!


Rakas Desmin äitini sylissä 7.3.2013 :)

Kirjoitellaan taas ja nyt oikein Mahtavaa Naistenpäivää kaikille ihanille naisille! Muistakaa oma arvonne, älkää antako kenenkään pompotella teitä ja hemmotelkaa itseänne! :)

Teidän Jasmin xxx

2 kommenttia:

  1. Ihanaa Naistenpäivää sinulle myös Jasmin. Tiedän tunteen millaista on kun on toista ikävä. Mekin eletään mieheni kanssa lähes 24 h yhdessä. Ollaan pienituloisia, mutta onnellisia yhdessä ja keksitään yhdessä kaikkea kivaa tekemistä. Ihanaa päivänjatkoa ihana Jasmin. t. Heli

    VastaaPoista
  2. ihanaa naistenpäivää jasmin! sä oikein säteilet. vaikutat oikeasti todella onnelliselta ja ei tässä voi kun olla onnellinen sinun puolesta.

    Olen lukenut blogiasi jo kauan ja anteeksi jos tässä toistan/kysyn muiden kysymiä kysymyksiä, mutta kerroit tässä postauksessa, että urheilet aamuisin: " jumpalla, painoilla sekä kuntopyöräilyllä" ... niin millaista jumppaa, siis mitä liikkeitä ja minkä painoisia painoja.. ja kauan oikein teet ja monta?

    VastaaPoista

Osallistujat