tiistai 25. maaliskuuta 2008

Oi ihanaa arkea :)

Pitkien pyhien jälkeen sitä osaa arvostaa normaalia arkea - ihmiset ovat tavoitettavissa, kaupat ovat auki, palvelut pelaavat ja tuntuu kuin kaikki olisi jälleen herännyt henkiin!

Sen jälkeen kun aloin pitämään omaa blogiani, olen mielenkiinnosta ruvennut seuraamaan myös muiden kirjoituksia. Esimerkiksi julkisuuden henkilöstä on pelkkien toimittajien tekemien juttujen perusteella todella hankala päätellä, millainen ihminen hän oikeasti on. Blogikirjoituksien aiheista voi päätellä aika paljon, samoin kuin kirjoitustyylistä. Itse rakastin koulussa äidinkielen tunteja ja nautin hyvin kirjoitetuista teksteistä. Kyllä allekirjoittanutkin taatusti tekee joitain pilkkuvirheitä, eikä sellainen ole vakavaa. Silmiin kyllä sattuu, kun joiltain puuttuu kirjaimia sanoista, eivätkä jotkut tunnu tarkistavan tekstejään ennen julkaisua. Auts! Osaan siis olla myös tällainen raivostuttava pilkunviilaaja...

Lupaan ja vannon tämän olevan viimeinen kerta, kun kirjoitan mitään Tukiaisesta. Hänen blogiinsa tutustuin eilen ja se oli vallan mielenkiintoinen... Tuo on kaunein tapa kuvailla sitä. Hän kiisti siellä koskaan sanoneensa, että tuntee minut, joskin itsekin kuulin hänen sanovan niin radiohaastattelussa. Mutta ehkäpä sitäkin oli leikattu ja liimattu saaden se kuulostamaan muulta, kuin oikeasti olikaan - tosin kyseessä oli suora lähetys.

Toinen blogi, johon olen tutustunut, on Viivi Avellanin ylläpitämä. Tykkään hänen hauskasta tyylistään kirjoittaa, ja nyt minäkin olen varmaan tosi "in", kun hän minutkin siellä oli maininnut ;) Tosin kun olin samassa lauseessa Marika Fingerroosin kanssa, sitä ei varmasti kuulunut ottaa kohteliaisuutena. Viivi on mielestäni yksi näteimmistä suomalaisista julkisuuden henkilöistä ja niin kauan kun kannamme saman puolueen jäsenkorttia, saa hän kirjoittaa minusta kenen tahansa kanssa samassa lauseessa. Antaa palaa vaan :)

Kiitokset Erkille ja Kakelle vieraskirjaani jätetyistä terveisistä! Kaikki tsemppi varsinkin tulevia vaaleja ajatellen on tietenkin tervetullutta. Kake oli oivaltanut tärkeän asian - monesti ulkonäön perusteella ns. luokitellaan ihmisiä ja jos nainen on kaunis tai muuten hyvännäköinen, niin eihän hän silloin voi omistaa aivoja! Ainakin hänen täytyy aina todistella kaikille olevansa pätevä työelämässä sekä osaavansa ajatella vakavia ja tärkeitäkin asioita. Joka päivä pyrin eroon siitä leimasta, mikä minuun on jo monta vuotta sitten isketty. En häpeä tekemiäni asioita ja valintoja mutta haluan osoittaa muuttuneeni - ehdottomasti parempaan suuntaan (ainakin omasta mielestäni). On hienoa lukea palautetta sellaisilta ihmisiltä, jotka ovat valmiita antamaan mahdollisuuden siihen. Kiitos!

Loppuviikosta suuntaan työkeikalle Lahden lähistölle, joten pitkä junareissu on luvassa :) Mikäli en enää tällä viikolla tänne käy kirjoittamassa, palaan asiaan ensi viikolla.

Oikein mukavaa pätkäviikkoa teille!

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat