keskiviikko 2. huhtikuuta 2008

Voi mikä viikko...

Ajattelin tulla tänne jo eilen päivittämään blogiani, mutten tiennyt, mitä teille oikein eilisen aamun jälkeen kirjoittaisin.

En olisi rehellisesti sanottuna ikinä uskonut, että nyt jo entisen ulkoministerimme ura voi kaatua tuollaiseen juttuun ja tuollaisen ihmisen takia. Eilen aamuna olin suorastaan järkyttynyt. Kuten täällä aiemminkin kirjoitin, olin kyllä hänen takanaan viimeiseen asti - toisaalta taas ymmärrän Kokoomuksen puoluejohdon ja varsinkin Kataisen perustelut Kanervan erolle. Tuen kokoomuslaisia mutta rakastan kyseistä puoluetta ja olen kasvanut siihen. Ainakin nyt saimme lopun tälle kohulle ja jankkaukselle, joka olisi saattanut koitua hyvinkin tuhoisaksi puolueelle, mikäli se olisi tästäkin vielä jatkunut. Sen lisäksi olen vakuuttunut, että nykyinen ulkoministerimme Alexander Stubb tulee olemaan menestys työssään. Hänellä on laaja kokemus ulkomailta (varsinkin Euroopasta), hän hallitsee useat kielet sekä hänen koulutus- ja työtaustansa on uskomattoman vaikuttava ja kadehdittava. Kanervan tavoin uskon myös hänen tekevän vaikutuksen maailmalla taitojensa lisäksi edustavuudellaan ja sosiaalisuudellaan.

Eilen päivällä vietimme Kokoomuksen tuuletustuntia Oulussa ja paikalla oli mm. ministerimme Paula Risikko - hänen tapaamisensa kyllä piristi eilistä päivää. Pidän ensivaikutelmaa erittäin tärkeänä ja hän vaikutti lämpimältä sekä äärimmäisen kannustavalta ihmiseltä. Olen hänen työasioihinsa pohjautuvia lehtijuttuja lukenut aika lailla hänen ministeriytensä aikana, joten oli kunnia kuulla hänen mielipiteitään kasvotusten.

Viime viikonloppuna olin tosiaan työhommissa Lahden lähellä ja kaikki sujui hienosti - ihmiset olivat tyytyväisiä ja niin olin itsekin. Tulevana viikonloppuna työt sijoittuvat tänne Ouluun, joten on ainakin mukavan lyhyt työmatka. Viikolla pitäisi myös kirjoitella blogia Hymy-lehden nettiin, mutta se on tuntunut tällä viikolla aika vaikealta tehtävältä... Katsotaanpa, mitä saan aikaiseksi ;) Lauantaina osallistun myös erääseen puolueemme seminaariin, josta pyrin jälleen saamaan mahdollisimman paljon tietoa tulevaan.

Kiitos Timolle vieraskirjaani jättämistä kehuista, ne kyllä lämmittivät mieltäni. Ja tietysti Kakelle taas kiitokset - hyvä, että minäkin pystyin sinua piristämään!

Mahdollisimman mukavaa viikon jatkoa teille kaikille!

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat