tiistai 29. huhtikuuta 2008

Hyvää vappua kaikille!

Viime keskiviikkona tosiaan olin Oulun Pukumiehen näytöksessä mallina sekä tutkailemassa kevään ihania uutuuksia. (Linkki liikkeen sivuille löytyy yhteistyökumppanieni joukosta.) Olipas kyllä hassua pitkästä aikaa olla lavalla esittelemässä vaatteita ja samalla nautin siitä jälleen suunnattomasti :) Pitkä paussi noista hommista on näköjään tehnyt ihan hyvää...

Mallina toimin myös eilen, Suvi Lindenin järjestämän tilaisuuden muotinäytöksessä Radisson Sassissa. Mukana näytöksessä oli myös muita tulevan syksyn kunnallisvaaliehdokkaita täältä Oulusta. Oli ihana ilta kaikin puolin. Salon Virho vastasi kampauksista ja he tekivät minulle ehkä elämäni ihanimmat hiukset - lisäsivät puolet ensinnäkin lisää... Tänään joudun valitettavasti "lisäkkeeni" palauttamaan.

Huomenna menen vappupiknikille ja tämä päivä meneekin piknik-tarjoilun suunnittelemisessa. Kuohuviinin olen jo hankkinut, mutta pientä purtavaa pitää olla runsaasti. Toivotaan vain aurinkoista säätä, niin kaikki onnistuu. En tiedä, missä vaiheessa minusta on tällainen "häärääjä" tullut... Kokkaan, sisustan, teen puutarhaa, siivoan yms. Pelottavaa!

Sunnuntaina olen lähdössä Kreikkaan, joten sitä odotan innolla. Ihanaa päästä viikoksi jonnekin muualle - tauko tekee hyvää. Siellä on hyvä olla ja mieli lepää, ruoka on maittavaa, ihmiset ystävällisiä ja iloisia sekä paikka on turvallinen ja siisti. Mitä muuta täydelliseltä lomalta voisi vaatia?

Oikein ihanaa vappua vielä kertaalleen, juhlikaa kiltisti ja nauttikaa lämmöstä!

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat