keskiviikko 23. huhtikuuta 2008

Kevät tulee vihdoinkin :)

Viime viikonlopun bussionnettomuus Espanjassa kyllä veti mielen matalaksi - tuollaisia asioita ei vain ikinä osaa odottaa tapahtuvan, ainakaan meille suomalaisille. Ulkopuoliset eivät taatusti asianomaisten tuskaa pysty käsittämään, mutta henkisenä tukena ovat varmasti kaikki. Itse rakastan matkustamista, mutta pelkään lentämistä järjettömästi. Typerää, ottaen huomioon, että mitä tahansa voi tapahtua missä tahansa. Joka tapauksessa, otan osaa tapahtuneen johdosta - tuollaista ei taatusti ikinä saa mielestä pois.

Oulussa olen nauttinut tällä viikolla lähenevästä keväästä ja auringosta, joka on vihdoin löytänyt meidätkin :) Tänään illalla menen Pukumies-vaateliikkeen asiakasiltaan, esiinnyn heidän muotinäytöksessään myös mallina. Kuvagalleriani vaatteet ovat myös kyseisestä liikkeestä. Viikon sisällä on luvassa toinenkin muotinäytös-esiintyminen - ensi maanantaina toimin mallina Suvi Lindenin järjestämässä "Kunnon ja kulttuurin ilta" -tilaisuudessa. Juontajana on hänen eduskunta-avustajansa Jaana Pelkonen. Paikalla tulee olemaan myös useita puolueemme kunnallisvaaliehdokkaita Oulusta, joten taatusti on mukava ilta luvassa.

Viime viikonloppuna olin tosiaan siivoamassa Toivotalkoot-hengessä Oulun Kauppatoria. Oli itse asiassa todella hauskaa ja tuollaisessa hommassa sitä näkee välittömästi tulokset. Pari ihmistä tunnisti minut, kun olin kyykkimässä jonkin pensaan alla ja etsimässä roskia... Kyselivät kovasti, tarvitsenko apua. Ystävällistä, mutta kiirehdin selittämään, että talkoohommissa tässä ollaan, eikä vielä asustella pensaiden alla ;)


Lisäilen kuulumisia tänne vielä kuluvan viikon aikana. Ristolle kiitos tuosta kannustuksestasi, jonka olit vieraskirjaani jättänyt!


Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat