lauantai 5. huhtikuuta 2008

Viikonloppu kuumeessa :(

Inhoan flunssaa yli kaiken ja nythän se tietysti löysi minutkin...

Eilisen olin kyllä vielä reippaana promotöissä eräässä oululaisessa liikkeessä ja oli aivan ihana päivä - ihmiset olivat kannustavia ja kyselivät tosi paljon mm. syksyn kunnallisvaaleista. Tänään olin lupautunut mukaan erääseen seminaariin, mutta aamulla herättyäni olin jo niin kovassa kuumeessa, etten millään päässyt sinne lähtemään. Toivon muutenkin nyt viikonlopun aikana sairastavani tämän taudin loppuun, maanantaina nimittäin suuntaan kohti Turkua. Turussa meinaan viettää koko ensi viikon - loppuviikosta lähden mukaan seiskan bileristeilylle muutaman ystäväni kanssa. Lupaan olla kiltisti siellä, en todellakaan kaipaa mitään ihmejuttuja mihinkään lehteen ;)

Kiitos sinulle Erkki tsemppauksesta vaaleihin ja nuo Kaken kommentit ovat aina osuvia! Toivon itsekin, ettei minua lähdetä mainitsemaasi henkilöön rinnastamaan, meillä kun ei kuitenkaan ole mitään yhteistä.

Kirjoittelen teille jossain vaiheessa terveisiä Turusta - uskon, että ensi viikko tulee olemaan yksi tämän vuoden hauskimmista :) Nyt lähden tekemään Finrexin-juomaa ja viettämään äidin kanssa leffailtaa. Oikein kivaa viikonloppua teille ja kuulemisiin!

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat