sunnuntai 25. toukokuuta 2008

Aurinkoinen tervehdys Oulusta!

Taas on yksi viikko kulunut, aika menee hurjan nopeasti... Messuilla oli ihana olla töissä keskiviikkona ja torstaina, tapasin todella hauskoja tyyppejä siellä. Ihmiset olivat hyvällä tuulella ja useat kävivät toivottamassa onnea vaaleihin, sekä muutenkin tsemppaamassa. Arvostan suoraa palautetta, joko kasvotusten tai ainakin oikealla nimellä annettua. Silloin ihminen seisoo sanojensa takana.

Eilen kävimme parin ystävän kanssa syömässä ulkona ja sen jälkeen hieman juhlistamassa lauantai-iltaa. Tänä viikonloppuna Oulussa olivat myös Passion Muotimessut, joten tapasin illalla ohi mennen useita turkulaisia kavereitani, joita en ole nähnyt vuosiin. Myös Big Brotherista tutut Sauli ja Niko olivat pörräämässä täällä pohjoisessa. Viimeksi tapasimme Seiskan risteilyllä viime kuussa. En ihmettele yhtään, miksi he ovat niin suosittuja - ovat tosi mukavia ja iloisia kavereita.

Huomenna Ouluun saapuvat Kokoomuksen varapuheenjohtajaehdokkaat tai ainakin osa heistä. Iltapäivällä menen haastattelemaan heitä erääseen tilaisuuteen, jossa oululaisilla on mahdollisuus tutustua heihin ja saada vastauksia tärkeisiin asioihin.

Ekkulle tietysti vielä vastaus vieraskirjaan jättämääsi kysymykseen - en ainakaan tällä hetkellä pyri ammattipoliitikoksi, haluan harrastaa politiikkaa töideni ohessa. Opiskelen sitä koko ajan käytännössä ja hankin kokemuksia lisää, luon itselleni siitä vankempaa pohjaa. Kuuntelen, otan selvää tärkeistä asioista ja opettelen. Hiljaa hyvä tulee.

Nyt suuntaan pihalle aurinkoon, kun se vihdoin on löytänyt meidätkin :)

Teidän Jasmin

Ps. Suosikkini Euroviisuissa eli Kalomira Kreikasta selvisi hienosti sijalle 3! Tarttuva, kiva kesäbiisi ja suloinen esiintyjä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat