sunnuntai 18. toukokuuta 2008

Missä kesä viipyy?

Eilen illalla olin laulukeikalla Iissä, Ravintola Iisakissa - kaikki meni kivasti ja paikalla oli aivan ihania ihmisiä :) Terveiset ja kiitokset vielä heille koko illasta! Kyllä se esiintyminen on niin mukavaa...

Ilman puolesta tämä viikko on ollut aivan hirveä, on satanut vettä, räntää ja miltei luntakin. Milloin saamme kesän Suomeen? Haluan tekemään puutarhaa, ulkoilemaan lämpimään säähän ja istumaan iltapäivää patiolle...

Muuten kulunut viikko on mennyt kivasti - olen tavannut ystäviäni, käynyt kunnallisvaaliehdokaskuvauksissa ja saanut työasioita hoidettua. Em. asioiden lisäksi olen ystäväni kanssa suunnitellut vaalikampanjaani ja vaikka itse sanonkin, meillä on ollut hyviä (uudenlaisia) ideoita.

Viimeksihän kirjoitin negatiivisista tunteistani Rhodoksen Finnmatkojen opasta kohtaan. Maikkarin toimittaja oli ilmeisesti blogiani käynyt lukemassa, koska hän soitteli minulle ja kyseli tarkemmin aiheesta. Ajattelin, että mieluummin kommentoin tuota asiaa, kuin olisin hiljaa. Korostan vielä sitä asiaa, että asiakkaita kuuluu kunnioittaa, eikä heille saa olla epäystävällinen. Jos kaikki vaikenisivat huonosta palvelusta (yleisesti ottaen), mihinkään ei ikinä tulisi muutosta. Tuo kyllä koskee muitakin asioita. Jos ihmiset eivät osaa avata suutaan tai halua ottaa kantaa mihinkään, heillä ei ole silloin mielestäni oikeutta myöskään valittaa. Nautin kyllä siitä, mitä titteliä maikkarin nettisivuilla minusta oli käytetty: entinen kohukaunotar, nykyinen kunnallisvaaliehdokas. Ah, tuota päivää olen odottanut - kerrankin joku kohu-etuliitteinen titteli on yhdistetty menneisyyteen :)

Ensi viikon keskiviikon ja torstain olen Oulussa eräillä messuilla työkeikalla, odotan sitä innolla. Messuilla on mukava olla töissä jo senkin vuoksi, että siellä saa tavata paljon ihmisiä. Timolle ja Henrylle kiitokset vieraskirjaani jättämistänne kehuista ja oikein ihanaa kevättä ja kesän odotusta teille!

Tämän päivän vain laiskottelen ja illalla teen ihanaa pataruokaa raikkaan salaatin kera, nam :)

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat