keskiviikko 28. toukokuuta 2008

Ihania ihmisiä ja outoja tyyppejä

Maanantainen puolueemme tilaisuus ja juonto menivät kivasti ja olin oikein tyytyväinen. Paikalla olleet ehdokkaat tekivät kaikki vaikutuksen positiivisella asenteellaan - kesäkuisessa puoluekokouksessa äänestävillä onkin kova työ valita paras muun muassa kokoomuksen varapuheenjohtajaksi. Itsekin olen tuonne Tampereella järjestettävään puoluekokoukseen menossa, tosin vain tarkkailijaksi.

Jotkut julkkisnaiset ovat kirjoitelleet blogeissaan miehestä, joka on yrittänyt ostaa heiltä tiettyjä "palveluita". Nyt on selvinnyt, että tämä kyseinen mies on Facebookissa esiintynyt nimellä Sami Aaltonen. Toissapäivänä tältä herralta oli tullut viesti minulle juuri Facebookin kautta, jossa hän kyseli, kiinnostaisiko minua "erittäin rahakas työkeikka". Hän kun ei viestiin ollut muuta kirjoittanut, niin en edes vaivautunut vastaamaan. Olen tottunut siihen, että jos joku kyselee oikeisiin töihin, niin kyllä siitä tarkemmin kerrotaan, eikä niinkään heti painoteta tuota rahapuolta. En vain ymmärrä, että minkä takia joku tai jotkut alkavat oikeasti keskustella hänen ehdotuksestaan todellisen asianlaidan kuultuaan. Silloinhan nainen on jo miltei kauppaamassa itseään... Minusta tuollainen ehdotuskin on jo loukkaava.

Perjantaina suuntaan Oulun Radisson Sas:n Meriterassin avajaisiin. Kyseisen hotellin terassi on yhdellä Oulun parhaimmalla paikalla, suosittelen tutustumista kaikille oululaisille sekä täällä vieraileville! Ainakin viime kesänä heillä oli ulkona terassilla sänkyjä/divaaneja, joilla voi loikoilla ja siemailla hyvää juomaa illan pimetessä :) Täydellistä...

Nyt taas haaveiden parista takaisin maan pinnalle ja odottamaan Donald Trumpin Diiliä (The Apprentice). Hyvä uusi kausi jälleen luvassa!

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat