perjantai 6. kesäkuuta 2008

Medialla on "jäänyt levy päälle"

Viikkoon en ole tänne ehtinyt päivittämään blogiani - aika menee nopeasti, kun on mielenkiintoista tekemistä. Pääasiassa viikkoni on mennyt vaalikampanjan suunnittelussa, sekä siihen liittyviä ihmisiä tavatessa. Vaalithan ovat vasta lokakuussa (varsinainen äänestyspäivä siis 26.10.), mutta haluan tehdä kaiken ajoissa valmiiksi, jotta syksyllä voin keskittyä varsinaiseen vaalityöhön. Pyrin tapaamaan mahdollisimman monia ihmisiä kasvotusten, sillä tavallahan hekin sen oikean kuvan allekirjoittaneesta saavat.

Toimittajat ovat kyllä jaksaneet vaalirahoituksesta viime ajat kirjoittaa - suoraan sanoen asia kyllästyttää jo. Iät ajat yhdistykset ja yritykset ovat ehdokkaiden kampanjoita rahoittaneet, joten siinä ei tulisi olla mitään väärää. Ymmärrän tosin sen, että on ollut tiettyjen poliitikkojen omaa tyhmyyttä täyttää vaalirahailmoitukset huolimattomasti. Tänä päivänä kaikkeen politiikkaan liittyvään tartutaan kiinni, joten asiat on pakko tehdä huolellisesti ja rehellisesti.

Hallitusta on kuitenkin naurettavaa yksin syyttää tai edes puhua ministerien erottamisesta - kuinka paljon oppositiossa oleva SDP:kin on asioita "salaillut"..? Jotkut myös ovat kyselleet, miksei kaikille puolueille ole jaettu rahaa tasaisesti. Minkä ihmeen takia oikeistopuolueita kannattavat tahot haluaisivat rahoittaa esim. vasemmistoliiton kampanjoita? Jokaisella on omat taustavaikuttajansa, mutta sehän vain kuuluu asiaan. Odotellaan ja toivotaan jo uusia aiheita lehtiin.

Ensi viikkoa odotan kovasti, kun pääsen seikkailemaan Tampereelle puoluekokoukseemme :) Siitä reissusta tulen taas kyllä kertomaan täällä.

Oikein mukavaa viikonloppua teille kaikille - nauttikaa auringosta ja olkaa iloisella mielellä!

Teidän Jasmin

PS. Entinen TPS-suosikkini Kai "Kaitsu" Nurminen oli lehtien mukaan riehunut Naantalissa ja päätynyt putkaan :( Ovat nuo Turku ja lähialueet vaarallisia paikkoja... Tuossa tietysti myös esimerkki siitä, miten ei kannata viikonloppua juhlistaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat