keskiviikko 18. kesäkuuta 2008

Puoluekokouksesta juhannukseen


Eilen lupasinkin täällä palata tuohon viime viikonlopun puoluekokous-asiaan... Tampereella olin siis torstaista sunnuntaihin ja oli kyllä mielenkiintoinen reissu kaikin puolin. Paikalla olivat aika lailla kaikki ns. kokoomuslaiset päättäjät ja sen lisäksi asioista oikeasti kiinnostuneita ihmisiä.

Työmaakokouksemme henki yleisesti ottaen oli loistava, ihmiset olivat iloisella tuulella ja uusia tuttavuuksia tuli reippaaseen tahtiin. Itse olin nuo päivät aivan ylisosiaalinen - ehkäpä sen vuoksi olen tämän alkuviikon käynyt hieman "hitaalla". Nyt sentään alkaa jo olla pirteämpi olo. Aloitteita en itse ollut kokouksen aikana kuuntelemassa, mutta eniten minua kiinnostivatkin äänestykset koskien uutta puoluejohtoa.

Selvää jo aiemmin oli, että Jyrki Katainen tulee jatkamaan puheenjohtajana, mutta mm. varapuheenjohtajiksi oli useampia ehdokkaita. Eniten vaalissa kannustin Henna Virkkusta ja Timo Heinosta, joista Henna pääsikin varapuheenjohtajaksi. Positiivinen ja mahtava ihminen, joka taatusti tulee hommassa pärjäämään. Hennan lisäksi varapuheenjohtajina toimivat Eija-Riitta Korhola ja Sampsa Kataja.

Perjantai-iltana Kokoomus oli hienosti järjestänyt ulkoilmatapahtuman Tampereen keskustorille, johon oli vapaa pääsy muillekin, kuin vain puolueen jäsenille. Lauantaina iltaa vietimme Tampere-talolla iltajuhlassa, joka olisi voitu kyllä järjestää paremmin ja selkeämmin. Joka tapauksessa ilta oli oikein hauska - tunnelmanhan loppujen lopuksi luovat kuitenkin ihmiset :)

Me-henki tuntuu olevan puolueessa hyvä ja on ihana kuulua tällaiseen porukkaan, jossa suhtaudutaan ihmisiin ja asioihin positiivisesti ja tulevaisuuteen katsoen. Kerrankin olen tehnyt loistavan valinnan!

Kesä on mennyt nopeasti ja ylihuomenna ruvetaankin jo viettämään juhannusta. Perjantaina menemme perheen kesken juhannusraveihin Vieremälle ja lauantaina grillataan herkkuja kotosalla. Rauhallinen viikonloppu on luvassa, ainakin viime viikonloppuun verrattuna...

Arille Seinäjoelle kiitokset kauniista kehuista vieraskirjassani, piristit tätä päivää :)

Oikein ihanaa ja ennen kaikkea turvallista juhannuksen viettoa teille kaikille!

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat