keskiviikko 25. kesäkuuta 2008

Turkulaiset Oulussa

Nyt on jälleen juhannuksesta ja alkuviikosta selvitty... Huomasin juhannusravien aikana, ettei minun ainakaan kannata jatkaa hevosilla pelaamista. Yritin perustella valintojani sillä, millaiset nimet hevosilla olivat ja miltä ne näyttivät - ei tosiaan kannata.

Ravituloksista huolimatta juhannus sujui erittäin hyvin ja rauhallisesti, lauantaina grillailtiin meillä kotona serkkujeni kanssa. Se on tosin meillä ollut jo vuosia perinteenä ja siitä pidän mielelläni kiinni.

Tulevana viikonloppuna kaksi parasta ystävääni Turusta tulevat kyläilemään Oulussa, vihdoinkin. Olen jo monta vuotta heitä tänne odottanut ja olen aivan innoissani heidän vierailustaan. Mietin tässä viikolla paikat, missä meidän olisi hyvä vierailla ja mihin tutustua - sitten viikonloppuna on helpompi esitellä juuri ne Oikeat paikat näille etelän vierailijoille ;)

Henry Fabianille kiitokset terkuista, ja samoin Tinolle - kiitos, kun ajattelet tuolla tavoin :)

Christer, olit kysynyt mielipiteestäni sote-alan suhteen. Olen tässä yrittänyt tutustua aiheeseen jo vuosien ajan ja nykyään tuntuu, että kaikkia budjetointeja yritetään auttaa sillä, että nostetaan asiakkaiden maksuja. Se ei ehkä ole ihan paras keino ja siihen pitäisi miettiä oheen muita ratkaisuja. Itselleni tärkeitä asioita näihin liittyen ovat vanhusten asiat. Oulussa on tällä hetkellä kova tarve paikoista, johon saisimme iäkkäämmät ihmiset odottamaan sitä, että heidät siirretään kunnon hoitoon kaupungissamme ja se on huolestuttavaa. Mutta silti on väärin, kun ihmiset alkavat asettamaan vastakkain vanhusten hoitoon ja mm. kallioparkkiin liittyviä asioita. Niiden asioiden budjetoinnit eivät ensinnäkään toisiinsa liity ja niitä täytyy miettiä erikseen.

Palataan asiaan vielä viikolla :)

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat