tiistai 1. heinäkuuta 2008

Aurinkoista heinäkuuta :)


Jälleen on kuukausi vaihtunut ja syksy lähenee... Toisaalta uskon, että kunnon kesä on vielä tulossa (hoen tuota varmaan vielä ensi kuussakin)...

Viime viikonloppu oli varmaankin yksi elämäni hauskimmista - johtuen Turun vieraistani. Kyllä aika vaan vierähtää liian äkkiä hyvässä seurassa. Järjestimme ystävilleni Mialle ja Tiinalle (kuvassa kanssani) kunnon vanhanaikaisen kesämajoituksen piharakennuksestamme, jossa on hyvä majailla lämpimällä säällä. Lauantaina oli onneksi koko päivän aurinkoista, joten olimme Nallikarin rannalla nauttimassa lämmöstä. Illemmalla suuntasimme kohti Oulun toria, joka on aivan upea kesällä. Istuskelimme patiolla ja kiersimme muutamia ravintoloita, joiden jälkeen suuntasimme Hietasaaren tanssilavalle. Mian kanssa jonkin aikaa tanssahtelimmekin, vaikka en yleensä mikään tanssimisen ystävä olekaan...

Molemmat tytöt ovat aiemmin ihmetelleet, miksi viihdyn ja haluan asua näin pohjoisessa ja mikä täällä nyt on niin mukavaa - nyt kyllä tuntuivat ymmärtävän Oulun "lumon" ja tykkäsivät kaupungista kovasti. Ensi kesänä toivottavasti pääsevät tänne hieman pidemmällekin vierailulle :) Itse suuntaan kyllä taas Turkuun elokuun alkupuolella, niin sanotulle yhdistetylle työ- ja huvimatkalle.

Tämä viikko menee taas sopiessa tulevia työasioita ja tulevana lauantaina suuntaamme perheen kanssa raveihin Ylivieskaan. Mutta kuten viimeksikin jo teille kirjoitin, tällä kertaa en lähde sinne pelaamaan, ihan vain muuten viihtymään.

Sydämelliset kiitokset Sami-Henrikille vieraskirjaani jättämästäsi vaalikannustuksesta, tuntuu hyvältä lukea tuollaisia kommentteja :)

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat