perjantai 25. heinäkuuta 2008

Kulttuuria ja sinkkuelämää

Kävin eilen katsomassa tuon Sinkkuelämää -elokuvan ja tykkäsin kyllä todella paljon. Vuosia kun on sarjaa seurannut, niin oli tervetullut "päivitys" tapahtumiin. Vaikkakin elokuva on aikamoinen mainos tietyille merkeille, oli siinä yhdistetty varsin hyvin komediaa, draamaa ja tietysti romantiikkaa. Oli myös mukava ensimmäistä kertaa nähdä tuttu naisnelikko valkokankaalla, eikä televisiossa, mihin on totuttu. Neljä tähteä täältä suunnasta!

Tänään menen erään ystäväni kanssa syömään ja viettämään iltaa kaupungille. Ihanaa lähteä välillä tuulettumaan - olen tullut (varmaankin) jo niin vanhaksi, etten useinkaan jaksa lähteä viikonloppuna mihinkään "riekkumaan" ;)

Huomenna on taas luvassa kulttuuria... Menemme äitini ja isäpuoleni kanssa nauttimaan Oulun kesäteatterin tarjonnasta. Toppilan Möljällä esitetään kunnon maalaiskomediaa nimeltä "Mooseksen perintö". Tarinahan on tuttu jo televisiosarjanakin. Kesäteatterissa käyminen on loistavaa vaihtelua ja kuuluu kyllä kesäperinteisiin. Mielelläni myös käyn katsomassa, mitä kaikkea kotikaupungissa tapahtuu ja kannatan eri alojen tapahtumia ja esityksiä. Elokuun puolessa välissä kesäteatterissa pyörähtää käyntiin Tauno Palosta kertova "Tunteen Palo" -niminen esitys, jota on varmasti pakko mennä katsomaan.

Ensi viikolla lähden (jälleen) Turkuun - yhdistetylle työ- ja huvimatkalle. Samalla kierrän kyllä muutenkin vähän Etelä-Suomessa, kesällä kannattaa matkustaa mahdollisimman paljon kotimaassa ja nähdä kaikki paikat kauneimmillaan.

Oikein ihanaa viikonloppua teille kaikille - pitäkää hauskaa, mutta olkaa kiltisti ;)

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat