sunnuntai 20. heinäkuuta 2008

Terveisiä Orimattilasta!Aivan ihana viikonloppu takana - olo on erittäin väsynyt, mutta äärimmäisen onnellinen ja iloinen. Orimattilassa Kantreilla olin tosiaan pari päivää mm. juontamassa ja siellä on aina kivaa. Oli mukava tutustua uusiin ihmisiin ja sen lisäksi nähdä jälleen viime vuonna tapaamiani tyyppejä. Perjantaina olin ensin mukana hienossa kulkueessa, joka on jokavuotinen perinne kyseisen tapahtuman alkuun ja sen jälkeen toimimme Väisäsen Riitan kanssa juontajina. Häntä on aina mukava nähdä - on todella luonnollinen ja aito ihminen. Ei mikään ihme, että suomalaiset ovat hänestä vuosikymmeniä tykänneet. Lauantaina vuorottelimme juontohommissa Eki Jantusen kanssa, joka on myös parin vuoden takainen tuttavuus Orimattilasta.Viikonlopun aikana tuli taas tosiaan hirveästi erilaisia ihmisiä tavattua, mikä on aina hienoa. Laitan tähän oheen kuvan, jossa olen erään herrasmiehen kanssa, joka oli keksinyt ja tehnyt mainion pyörillä kulkevan saunan :) Kätevää, kun pääsee saunomaan, missä ja milloin tahansa.


Nimimerkki Kelmi oli tuolla vieraskirjassani kysellyt, että oliko Kantreilla hauskaa. Uskon, että tuo edellä mainittu jo vastasi kysymykseesi, samoin kuin se, että kovasti toivon olevani mukana siellä ensi vuonnakin.

Tänään eli sunnuntaina tulin iltapäivällä takaisin kotiin Ouluun ja sen jälkeen olemmekin juhlistaneet isäpuoleni Riston 60 - vuotispäivää. Veimme hänet mm. syömään perheemme kesken ainoaan Oulussa sijaitsevaan kreikkalaiseen ravintolaan, jossa on aina kiva käydä. Liitän tänne jossain vaiheessa varmaan lisääkin kuvia tuolta Kantreilta, mutta nämä tunnelmat halusin käydä heti tänne kirjoittamassa. Nyt on maha täynnä ja pääsee lepäämään - palataan jälleen ensi viikolla asiaan :)

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat