lauantai 12. heinäkuuta 2008

Kantreja ja jalkapalloa

Keskiviikkoinen vierailu Radio Megan ohjelmassa sujui kivasti - samoin meni myös hammaslääkärikäyntini. Nolla reikää ;)

Vieraskirjaani oli ilmestynyt jälleen aivan ihania terveisiä! Petsku oli ymmärtänyt rakkauteni lämpöä ja aurinkoa kohtaan - ulkomaille en kyllä varmaan koskaan pysty muuttamaan, kaikki tärkeimmät asiat ja ihmiset ovat kuitenkin Suomessa. Matkailu tosin avartaa aina, joten sen harrastamista täytyy ainakin jatkaa. Nimimerkki hnna95 kyseli yrityksestäni ja Burberryn huivista, joka minulla on muutamassa gallerian kuvassa. Teen siis toiminimen kautta keikkahommia laidasta laitaan, ainakin tällä hetkellä myyn keikkoja vain itselleni mutta jossain vaiheessa voin tuosta ruveta vaikkapa laajentamaan. Huivi on kyllä Burberryn, mutta vain lainassa, kuten muutkin kuvien vaatteet. Asut ovat Oulun Pukumiehestä, jonka linkki löytyykin tuolta yhteistyökumppanieni joukosta. Kehuit siitä, kun jaksan aina hymyillä - olen sitä mieltä, että iloinen ja hymyilevä ihminen on kauniimpi kuin totiset ja vetää ihmisiä enemmän puoleensa. Mielestäni kaikkien pitäisikin pyrkiä löytämään positiivisia asioita elämästään ja suhtautua iloisemmin kaikkeen. Elämä on niin lyhyt, ettei sitä kannata pilata murehtimalla turhista asioista.

Nimimerkki määvaan+kaveri:lle sekä Patelle myös kovasti kiitoksia kehuista ja tsempistä vaaleihin. Oululaista energiaa se minäkin täällä yritän kovasti aina peräänkuuluttaa.

Huomenna eli sunnuntaina menen katsomaan AC Oulun jalkapallopeliä, vastassa heillä on PS Kemi. Jääkiekkoa olen seurannut aika fanaattisestikin joskus, mutta jalkapallosta olen täysin pihalla. Suosikkina huomiseen peliin lähtee kuulemma Oulun joukkue, joten pidetään peukut pystyssä! Kaikki vaihtelu on ihan tervetullutta ja eihän sitä tiedä, vaikka lajiin kuinka jää koukkuun... Ja jos lajista ei niin ymmärrä, niin voihan sitä sitten tiirailla pelaajia ;)

Ensi viikon pe - la eli 18. - 19.7. olen Orimattilassa juontamassa Kehräämön Kantrit -tapahtumaa. Olin siellä viime vuonnakin ja voin kyllä suositella em. tapahtumaa kaikille. Ohessa oleva kuva on viime vuoden kantreilta ja seurana kuvassa on iki-ihana Freeman :)


Voitte itsekin käydä tapahtumaan tutustumassa netissä seuraavasta linkistä: http://www.orimattilankehraamo.com/pdf/Kantrit08_esite.pdf

Palataan asiaan jälleen ensi viikolla - oikein mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille!

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat