tiistai 8. heinäkuuta 2008

Sataa, sataa, ropisee...

Tämä viikko siis vaikuttaa yhtä sateiselta, kuin kaikki muutkin tänä kesänä...

No, mieli voi silti olla iloinen ja minähän en anna huonon ilman pilata oloani! Itse asiassa huonolla ilmalla saa hoidettua sellaisia asioita, jotka muuten jäisivät tekemättä. Olen saanut sovittua miltei kaikki asiat valmiiksi syksyn vaaleja varten - suunnitelmiani en tietenkään voi paljastaa vielä mahdollisten "vakoilijoiden" takia ;) Nuorempana olin aina myöhässä joka asiassa ja paikassa, joten nautin tästä muutoksesta.

Edellisessä kirjoituksessani kerroinkin viihtyneeni viime viikolla Rotuaari Piknikissä ja siellä oloni oli huomioinut myös Sanomalehti Kalevan sunnuntai-numero - aika omituisesti tosin... Tai sitten en enää vain ymmärrä huumoria. He kovasti nimittäin pohtivat sitä, onko tulevan puolueeni nimi "Korvat". Takissani olevasta rintanapistani kun oli joidenkin silmiin osunut vain osa tekstiä: "Puolue korvat". Jos heidän juttunsa ei ollut vitsi, niin joitain asioita kannattaa tarkistaa joko asianomaiselta henkilöltä itseltä tai heidän omasta arkistostaan. Rintanapissani lukee siis kokonaisuudessaan: "Uutta Suomessa. Puolue, jolla on korvat. www.kokoomuskuuntelee.fi". Eli en ole vaihtamassa Kokoomusta Korviin :)

Viime lauantaiset ravit Ylivieskassa sujuivat hyvin ja taidanpa pikku hiljaa oppiakin aiheesta jotain. Tästä onkin jo muodostunut aika ravipainotteinen kesä, mutta mukava harrastus se kyllä on. Ja mikä parasta, saamme viettää aikaa perheen kanssa yhdessä.

Huomenna päivällä menen hammaslääkäriin ja iltapäivällä Radio Megan kesäohjelman vieraaksi. Myönnettäköön, että minussakin on joitain outoja piirteitä ja yksi niistä on se, että tykkään käydä hammaslääkärissä. Mielestäni iso osa ihmisen viehättävyyttä on suun hygieniasta huolehtiminen ja hammaslääkärithän auttavat meitä siinä. Ai niin, huomenna on myös nimipäiväni. Mikäpä olisikaan parempi tapa juhlistaa sitä, kuin hammaslääkärillä käynti :)

Loppuviikosta säänkin pitäisi parantua, joten lopetanpa tämän kirjoituksen aurinkoisiin kuviin ja tunnelmiin.

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat