perjantai 4. heinäkuuta 2008

Railakasta viikonloppua!


Kesätapahtumia tuntuu jälleen olevan viikoittain Oulussa, eikä kaikkiin ehdi millään tutustumaan. En kyllä olekaan mikään festari-ihminen, mutta Rotuaari Piknikistä on muodostunut jo jonkinlainen perinne. Siellä kävin ”pyörimässä” nyt torstaina. Esiintyjinä olivat mm. Virve Rosti ja Paula Koivuniemi. Molempien ikivihreät kappaleet kuulostavat vuosi toisen jälkeen yhtä hyviltä ja Virve on lavalla aina todellinen energiapakkaus. Ilta oli kiva kaikin puolin, mutta seuraavana aamuna olin kyllä aika poikki ;) Seuraava tapahtuma, johon on pakko päästä, on Elojazz elokuun alussa. Sehän järjestetään vuosittain Aittatorilla, joka on kauneinta Oulua. Itsekin voitte sen kauneuden todeta ohessa olevasta kuvasta...

Tunnun olevan nykyään aikamoinen Oulu-mainos, mutta kyllähän sitä kotikaupunkiaan kuuluukin kehua. Jokin aika sitten Sanomalehti Kalevassa oli pieni juttu siitä, kuinka kaikki oululaiset julkisuuden henkilöt ovat muuttaneet joko Etelä-Suomeen tai ulkomaille – paitsi minä. Niin, tottahan se on. Itse näin Etelä-Suomea ihan tarpeeksi Turun vuosinani ja minulla on täällä kaikki tärkeä.

Muistan noin vuosi sitten lukeneeni Image-lehdestä haastattelun eräästä oululaisesta naiskirjailijasta. Hän on myös asunut jonkin aikaa välillä etelässä, ennen kuin muutti takaisin tänne. Hän korosti sitä, että haluaa asua Pohjois-Suomessa, vaikkakin vihaa Oulua. Olin aivan kauhistunut ja rupesin enemmänkin pohtimaan tuota juttua. Olen itse sitä mieltä, että ihmisen täytyy asua sellaisessa paikassa, jossa viihtyy ja aina kuuluu kannustaa ja kehua ”omiaan”.

Äitini jäi juuri kolmen viikon kesälomalle, joten suunnittelen meille kivaa ja reipasta tekemistä siksi ajaksi. Kesällä kuuluu liikkua mahdollisimman paljon ulkona ja käyttää kaikki lämpö hyväksi.

Kiitos Antille kehuista – en nyt tuosta kauneimmasta ja parhaimmasta kyllä tiedä… Ihana kuitenkin kuulla sinun ajattelevan niin :)

Kivaa viikonloppua teille kaikille!

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat