tiistai 9. syyskuuta 2008

Syysflunssaa pukkaa

Sairastun aina heti, kun ilma muuttuu viileämmäksi - taas on tukkoinen olo ja kurkkuun sattuu. Sen lisäksi viime viikonloppuna tuli pelattua sulkapalloa sellaisella innolla, että nyt on täytynyt kääriä ranne siteeseen... Eli minulla menee mainiosti :) Muuten täällä päin meneekin hyvin, kun unohtaa nuo fyysiset ongelmat.

Viime viikon torstaina tosiaan kävin Teatteri Rion avajaisissa ja oli kyllä kaikin puolin onnistunut ilta. Avajaisten ohjelma oli suunniteltu hyvin ja ihmiset vaikuttivat vallan tyytyväisiltä kyseiseen paikkaan ja iltaan. Esiintymässä olivat muun muassa loistavat Martti Suosalo ja Mika Nuojua, sekä Mustana niminen orkesteri, joka edustaa alallaan Oulun parhaimmistoa. Lämpimästi suosittelen kyseiseen teatteriin tutustumista kaikille oululaisille ja mikseipä muillekin.

Sunnuntaina menimme perheen kanssa tämän vuoden viimeiselle piknikille - onneksi sattui olemaan vielä kaunis ja aurinkoinen päiväkin.

Huomenna illalla menen erääseen puolueemme ehdokkaille tarkoitettuun tilaisuuteen ja tämän viikon aikana täytyy muutenkin ruveta jalkautumaan ihmisten ilmoille kampanjani tiimoilta. Kyllä siinä tohinassa pikku flunssakin unohtuu!

Tuossa noin kuukausi sitten eräs henkilö mietti vieraskirjassani, miltä mahdankaan näyttää ilman meikkiä. Lupasin silloin laittaa tänne jossain vaiheessa meikittömiä kuvia ja koska olen lupaukseni mittainen, niin tässäpä pari sellaista kuvaa. Kuvat on otettu Etelä-Suomen reissullani, tarkemmin sanottuna Lohjalla. Toisessa otoksessa taistelen kuohuviinin kanssa ja toisessa halaan omaa kuvaani, eli varsin järkevää materiaalia... Joka tapauksessa, lupauksista täytyy pitää kiinni.

Palataanpa asiaan jälleen myöhemmin viikolla!

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat