torstai 4. syyskuuta 2008

Tiukkapipoisuutta ilmassa

En voi sietää tätä kylmyyttä ja harmautta, jonka tämä vuodenaika on mukanaan tuonut... Kaipaan lämpöä ja aurinkoa!

Sisällä ollessa ja hytisten on ollut ainakin aikaa tutustua viime aikojen puheenaiheisiin - niitä tutkiessani olen huomannut muuttuneeni varsinaiseksi tiukkapipoksi. Tämän vuoden Big Brother -ohjelma muun muassa ei kyllä minua koukuta sitä katsomaan. Muutaman jakson olen jotenkuten katsonut ja mitä siitä lehdistä olen lukenut, en voi kun ihmetellä. Ovatko nämä tyypit nyt olleet siellä pari viikkoa ja nyt on jo ns. kaikki näytetty. Mielestäni BB -idea alun perin oli aika mainio, mutta menevätkö ihmiset sinne nykyään vain ryyppäämään, juhlimaan ja hakemaan uusia sänkykumppaneita..? Ohjelmahan kestää noin kolme kuukautta, joten kai tuona aikana asukkaat voisivat kehittää talossa jotain muutakin tekemistä. Niin sitä ainakin luulisi... Ensimmäistä kautta en katsonut jaksoakaan, mutta nyt pari viime kautta tuli ohjelmaa seurattua aika tiiviisti. Tosin tänä vuonna en ole asukkaista löytänyt minua ihmisenä kiinnostavaa henkilöäkään, kuten Mira oli toissa vuonna ja Kadi viime kaudella. No, nytpä on iltaisin aikaa tehdä muutakin, kuin tuijottaa televisiota.

Positiivista on kuitenkin (tavallaan) ollut huomata, että on niitä vieläkin tiukkapipoisempia ihmisiä kuin minä. Tällä tarkoitan joitain puheita liittyen kokoomusnuorten julkaisemaan kalenteriin. Ihmiset puhuvat siitä eroottisena kalenterina ja vaikka millaisin nimikkein. Kuvat ovat samalla asteella, kuin monissa muotilehdissä, eivätkä ne ole edes niin "rohkeita". On myös kyselty, syökö tämä kyseinen kalenteri puolueemme uskottavuutta. Miten ihmeessä nuo kuvat voisivat vaikuttaa kalenterissa mukana olevienkaan pätevyyteen, saati muuhun puolueeseen. Eikä kalenteri ole edes osa heidän vaalikampanjaansa, se on vain keino tienata rahaa nuorien ehdokkaiden vaalikassaan. Kyllä politiikassa mukana olevien henkilöiden kuuluu saada näyttää myös ikäisiltään - ei heidän tarvitse pukeutua ainoastaan jakkupukuun ja poolokauluspaitaan, samalla kun hiukset ovat tiukalla nutturalla. Elämme sentään 2000 - luvulla.

Piristystä tämän harmauden keskelle tuo sentään tämä torstainen ilta. Menen tänään Teatteri Rion virallisiin avajaisiin, jossa vieraat saavat nauttia laadukkaasta näyttämötaiteesta ja musiikista. Tunnelmia sieltä kerron seuraavassa blogissani :)

Mukavaa loppuviikkoa kaikille!

Teidän Jasmin

PS. Kiitokset sinulle Tarmo vieraskirjaani jättämästäsi viestistä. Vaalien alla voimaa saa varsinkin oikeanlaisesta asenteesta ja läheisten tuesta. Niiden avulla jaksaa vaikka mitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat