lauantai 30. elokuuta 2008

Syksy on saapunut


Nyt on saatu taas lisättyä uusia kuvia tuonne galleriaani - nuo otettiin Etelä-Suomen reissullani noin kuukausi sitten. Luonnollisten otosten lisäksi lisäsimme joukkoon hieman tuollaisia taiteellisempia kuvia (joissa istun valkoisella tuolilla), jotka siis on kuvattu yöllä pilkkopimeässä. Se oli mielenkiintoista - en nähnyt kuvaajaa, vaan ainoastaan salaman, kun hän otti kuvan :)

Teimme noin viikko sitten haastattelun Plaza.fi - sivustolle, joka julkaistiin eilen. Kerron siinä vaalien ja töideni lisäksi rakkaasta harrastuksestani, ruoanlaitosta. Saatte vapaasti lainata vinkkejä, mikäli löytyy jotain sopivaa. Kokkaaminen on paras tapa rentoutua ja toteuttaa itseään. Vahvasti epäilen kuitenkin sanontaa, että "tie miehen sydämeen käy vatsan kautta"... No, ehkä jonain päivänä ;) Seuraavasta linkistä löydätte tuon kyseisen haastattelun:
http://plaza.fi/stadion/viikon-vieras/viikon-vieras-jasmin-mantyla

Te oululaiset, jotka haluatte kysyä kaupunkimme asioista kunnallisvaaliehdokkailta suoraan, tutustukaa ihmeessä vaalipaneeliin, jossa keskustellaan ajankohtaisista ja tärkeistä asioista yhdessä kaikkien kanssa. Linkki sinne löytyy sivuiltani Vaalit-osiosta.

Hyvä, etten asu Yhdysvalloissa, sillä minulla olisi suuria ongelmia presidentinvaalien suhteen. Olen aina kannattanut enemmän republikaanien ehdokkaita, mutta näiden tulevien vaalien voittajaksi olisin halunnut ehdottomasti Hillary Clintonin, joka on yksi suurimmista idoleistani. Olin kerrassaan järkyttynyt, ettei häntä valittu demokraattien ehdokkaaksi, sillä hän olisi ansainnut tuon paikan kaikin puolin. Veikkaan kyllä, että vaalit tulevat olemaan hyvinkin jännittävät. John McCainilta oli erittäin hyvä veto valita Alaskan kuvernööri Sarah Palin varapresidenttiehdokkaakseen ja luulenkin, että hän saa tällä valinnalla taakseen aika lailla Hillaryn kannattajia. Toivotaan ja jännätään...

Viikonlopun olen ihan kotosalla ja lepään. Maanantaina menemme illemmalla joidenkin kokoomusnuorten kanssa "naulaamaan" teesejämme kaupungintalon oveen ja sen jälkeen suuntaamme iltakahville peruspalveluministerimme Paula Risikon kanssa.

Oikein mukavaa ja antoisaa viikonloppua teille!

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat