maanantai 25. elokuuta 2008

Talkooterveisiä



Lauantaina vietettiin Kokoomuksen talkoopäivää taas ympäri Suomea. Me lähdimme Oulujoen Kokoomuksen jäsenten kanssa (vahvistuksena meillä oli yksi henkilö Kokoomusnaisista) klo 10.00 keräämään roskia Tuiran rannalta - oululaiset ovat näköjään niin siistejä, ettei siinä paikassa pitkään puuhaa riittänyt. Niinpä päätimmekin tehdä kävelylenkin ohi kalaportaiden Hupisaarten puistoon. Saimme samalla tarkastettua puistoalueen kuntoa ja siivottua roskat reitiltämme.



Mieleemme tulvi ideoita, miten aluetta pitäisi kunnostaa ja kehittää (varsinkin nuorison Kulttuurilasaretti-ideaa) ja tehdä siitä toimiva ja turvallinen paikka nuorisolle viettää aikaa ja toteuttaa itseään. Ei kaiken tarvitse olla "fiiniä" tai siloteltua, mutta turvallisuus on tärkeää huomioida.

Ohessa pari kuvaa meistä reippaista, jotka talkoissa touhusivat.

Vieraskirjaani oli käynyt "sulostuttamassa" Miikka, jota tuntuu hurjasti ärsyttävän ehdokkuuteni. No mutta hei, eikö olekin hyvä, että jokainen saa itse päättää, ketä äänestää ;) Voin luvata, että kukaan ei pakota sinua antamaan minulle ääntäsi. Tärkeintä on, että äänestät jotain ehdokasta - ehdokkaita on tulevissa vaaleissa niin laaja kirjo, että taatusti jokaiselle löytyy se oikea. Onnea etsintään!
Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat