torstai 7. elokuuta 2008

Taas sitä vanhenee...

Tänään vietän 26 v. syntymäpäivää ja kauhistelen, kuinka pian sitä onkin jo kolmekymppinen. Kätevää tässä vaiheessa jo kärsiä kolmenkympin kriisi pois alta ;) Perheemme on ainakin suunnitellut illemmalle jotain yllätystä, joten en itsekään vielä tiedä, miten tätä päivää juhlistamme.

Aamulla palasin Etelä-Suomesta Ouluun takaisin vajaan viikon reissun jälkeen. Nyt on kierretty akselilla Turku - Lohja - Helsinki ja hauskaa oli. On tehty töitä ja pidetty hauskaa sopivasti vuorotellen. Turussa teimme Ilta-Sanomiin haastattelua ja erään firman pr-hommissa olin yhden päivän. Sitten tietysti piti vaihtaa vapaalle ja suunnistaa kohti DBTL:ää. Siellä kyllä hyvin tapasin kaikki turkulaiset kaverini - niin uudet kuin vanhatkin. Turkulaiset ihmiset eivät enää tunnu niin ärsyttäviltäkään, kuin siellä asuessani... (tuo oli sitten oikeasti kohteliaisuus). Ohessa olevassa kuvassa patsastelen Ruissalossa päin.Sunnuntaina illalla suuntasimme ystäväni kanssa Lohjalle, jossa vietimme pari tosi kivaa päivää. Kuvasimme uusia kuvia sivujeni galleriaan, grillasimme ja nautimme kesästä :) Pari kertaa olen Lohjalla käynyt keikalla, mutta nyt vasta sain paremmin paikkaan tutustua. Toivottavasti pääsen uudestaankin sinne oleskelemaan. Seuraavassa kuvassa olenkin Lohjalla.Uudistamme nettisivujani tässä mahdollisimman pian, lisäämme kuvia ja vaaleihin liittyviä juttuja. Saattaapa joukossa olla jotain yllättävääkin ;)

Kiitoksia teille, jotka olitte kirjoitelleet terveisiä vieraskirjaan (Johgu, Bellemont, Timo ja Jesse). Ihanasti kannustatte ja olihan siellä synttärionnittelujakin joukossa. Kiitos niistä! Jesse mietti, miltä näytän ilman meikkiä - pistän jossain vaiheessa tänne sellaista luonnollisempaakin kuvaa, niin sitten näet.

Kivaa loppuviikkoa teille!

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat