lauantai 20. syyskuuta 2008

Vaalitöitä ja messuilua


Tänään lauantaina eli 20.9. klo 11.00 Ouluun osoitteeseen Kauppurienkatu 4 avataan Kokoomuksen Kahvila Korva. Itse menen aamupäivästä SLO:n hommiin Rakenna–Sisusta–Asu – messuille Ouluhalliin, mutta heti sen jälkeen suuntaan kahvilaamme. Siellä tulen muutenkin ”päivystämään” tänä yli kuukauden aikana ennen vaaleja – aina vaan kun on muista hommista vapaata. Kahvila Korva on aiemmistakin vaaleista tuttu paikka ja siellä tapaa kaupunkilaisia kivassa paikassa ja mukavassa ilmapiirissä. Kahvilassa kävijät ovat myönteisiä puolueemme suhteen ja aidosti kiinnostuneita kaupungin asioista. Sen lisäksi he todella haluavat tutustua ehdokkaisiin, ja mikäpä siihen olisikaan parempi paikka.

Maanantaina vietämme jälleen Kokoomuksen tuuletustuntia, jossa mukana on myös Jyrki Katainen. Hänet voikin silloin tavata Rotuaarilla, puolen päivän aikoihin. Minua sieltä ei ainakaan pystyisi mikään pitämään poissa ;)

Noin viikko sitten Sanomalehti Kaleva oli tehnyt juttua alueemme ehdokkaista, jotka käyttävät Facebookia netissä. Jotkut ovat liittyneet sinne vain ehdokkuutensa vuoksi, mutta onhan niitä toki muitakin syitä. Itse olen siellä ”sivuani” pitänyt miltei vuoden ja tärkeimpänä syynä siihen minulla ovat muualla asuvat ystäväni ja sukulaiseni. Useimmat ystävistäni asuvat Oulun lisäksi Turussa ja muualla Etelä-Suomessa, serkkuni ja muut sukulaiseni isäni puolelta taas Kanadassa, joten tuo on kätevä ja edullinen väylä vaihtaa kuulumisia heidän kanssaan. Puhelinlaskuni ovat aina muutenkin isot, joten tuolla tavoin ne eivät kasva vielä entisestään... Kuulumisten lisäksi Facebookin kautta voi helposti vaihtaa vaikkapa kuvia.

Kunnallisvaalien alla olen tosin lisännyt sinne erillisen sivuston, johon tutut ja tuntemattomat voivat liittyä tukemaan minua vaaleissa (tuolla en tarkoita nyt mitään rahallista tukea). Joillakin on tuntunut olevan jokseenkin negatiivinen kuva tuolla mainostamisesta, mutta mielestäni tuo on oikein hyvä kanava tutustua ehdokkaisiin. Sen lisäksi ihmiset voivat laittaa meille kysymyksiä tai antaa jotain palautetta tuon palvelun kautta.

Tämän päivän lisäksi olen messutöissä myös huomenna, joten tervetuloa sinne kovasti teille kaikille, jotka tarvitsette apua rakentamiseen tai sisustamiseen. Kahvitarjoilua ja poliittista keskustelua onkin sitten luvassa Kahvila Korvassa aina vaaleihin saakka (26.10.), joten tervetuloa sinnekin!
Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat