maanantai 29. syyskuuta 2008

Kuukausi vaaleihin


Muutama päivä sitten saimme ehdokasnumeromme ja minun numeroni on 93. Joten oululaiset - painakaa tuo numero mieleenne :)

Anteeksi, kun en ole ehtinyt blogiani viikkoon käydä kirjoittamassa. Loppuviikon olin reissussa Luostolla ja näinpä jo ensilumenkin siellä. Oli kyllä pieni järkytys nähdä lunta maassa, kun avasin mökin verhot 26.9. Toki se päivän aikana suli pois, mutta täytyihän sitä hetki kauhistella. Luostolla vietettiinkin nyt tämän syksyn viimeistä kunnon ruskaviikonloppua.

Viime viikon maanantaina (tasan viikko takaperin siis) Jyrki Katainen oli vierailemassa Oulussa. Paikallinen kokoomusväki jalkautui samalla Rotuaarille, jossa useat ihmiset kävivät meitä tapaamassa. Suhtautuminen puolueeseemme yleisesti ottaen on ollut todella positiivista ja innostunutta. Tuollaiset vierailut ja yhteiset tempaukset ovat tärkeitä - ne kohottavat aina mieltä ja yhteishenkeä, sekä tsemppaavat ihmisiä vaalityöhön.

Useat ovat kyselleet, mitä asioita itse pidän kunnallispolitiikassa tärkeinä. Minulle henkilökohtaisella tasolla tärkeimpiä ovat vanhustenhoitoon, ympäristöön ja kulttuuriin liittyvät asiat, sekä tulevaisuuden projektina näkisin kaupunkimme kehittämisen matkailullisissa tarkoituksissa. Oulu on mahtava kesäkaupunki ja meillä on kaikki mahdollisuudet haalia tänne suuntaan enemmän matkailijoita, kun vain panostamme asiaan. Mitä ei tapahdu vain suunnittelemalla, vaan tavoitteiden eteen täytyy tehdä työtä.

Omien teemojen ja itselle tärkeiden asioiden lisäksi meistä jokaisen kuuluu kuitenkin kuunnella ihmisiä laajemmalti. Valtuutettujen kautta muillakin ihmisillä on mahdollisuus saada heidän äänensä kuuluville ja siinä heitä kuuluu auttaa. Sen vuoksi puhumista tärkeämpää onkin monesti kuunteleminen ja sitä haluan tehdä. Ei tuollaisiin tehtäviin haeta omien asioiden vuoksi, vaan sinne mennään hoitamaan asioita kaupunkilaisten puolesta. Mielestäni jokaisen ehdokkaan tulisi havaita ajoissa tuo fakta ja opetella sitä jo tässä vaalien alla.

Kuten jo täällä olen aiemminkin kirjoittanut, Ouluun on jälleen avattu Kahvila Korva. Itse olen sieltä muutamia aamuvuorojakin varannut, jotka kulkevat nimellä "Jasminin aamukahvit". Muun muassa tulevana torstaina 2.10. olen paikalla klo 9.00 - 11.00, joten toivotan lämpimästi kaikki aamuvirkut paikalle. Keskustassa asuville loistava vaihtoehto aamuun - teette samalla pienen ulkoilulenkin, eikä teidän tarvitse itse keittää aamukahvia kotona, suuntaatte vain osoitteeseen Kauppurienkatu 4 :)

Tällä viikolla lupaan olla reippaampi blogini kirjoittamisen kanssa! Kiitokset sinulle, joka olit kirjoittanut mieltä lämmittävät terveiset vieraskirjaani nimimerkillä "ihastunut"! Piristit todella päivääni.

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat