sunnuntai 5. lokakuuta 2008

Sunnuntainen tervehdys


Ehdinpä tänne taas viikon sisällä - hyvä, hyvä! Vieraskirjaani olikin ilmestynyt aika lailla kommentteja ja kysymyksiä, joten vastailen niihin ensiksi.

Kai oli ainakin hoksannut hyvin tuon, miten monet ihmiset sekoittavat asioita omituisesti keskenään ja varsinkin ulkonäön ja muiden "turhanpäiväisten" asioiden perusteella arvioivat muitakin puolia ihmisistä. Ulkonäön ei kuulu auttaa ihmistä eteenpäin politiikassa, mutta ei sen takia voi ketään siihen kieltää osallistumastakaan. Minua tosin tuollaiset ennakkoluulot vaan auttavat eteenpäin, ne saavat minut tekemään kahta kauheammin töitä haluamieni asioiden eteen ja näkemään enemmän vaivaa. Sen vuoksi ennakkoluuloista on hyötyäkin, itse kun saatan olla aika laiska muuten...

Nimimerkki "Reiska vaan" kyseli messutöihini liittyen. Viimeksi olin nyt Oulussa Rakenna - Sisusta - Asu -messuilla SLO:n osastolla töissä ja monesti olenkin messuilla tiettyjen firmojen osastoilla, enkä niin sanotusti koko messualueella hommissa. Suurmessuillakin kyllä olin, mutta Kokoomuksen puolesta. Noiden töiden lisäksi kierrän tekemässä nimenomaan firmojen juonto- ja pr-hommia, jotka ovat monesti suunnattuja heidän asiakkailleen ja kutsuvierailleen, joten niitä ei taas pysty muulle yleisölle mainostamaankaan.

Eskolle vastaukseksi kysymykseesi koulutuksestani ja meriiteistäni - matkailualan koulutukseni on ainakin hyvä pohja siihen, millä tavalla haluaisin Oulua kehitettävän nimenomaan matkailullisiin tarkoituksiin. Sillä tavallahan kaupunki hyötyisi ja sitä kautta taas sen asukkaat. Meriiteikseni luen myös ehdottomasti kahdeksan vuoden puoluekokemuksen ja kaiken, mitä sinä aikana olen oppinut mukana toimiessa ja touhutessa. Tässä hommassa on tärkeätä se, millä tavalla kuuntelet ihmisiä ja olet valmis tekemään asioita heidän eteensä - siinä tiedän olevani hyvä. Haluan tehdä tätä vuorovaikutuksessa kaupunkilaisten kanssa ja nöyränä.

Nimimerkille "ihastunut" jälleen suuret kiitokset - samoin kuin Mikalle :)

"Jasmin fani" kyseli, milloin olen kahvilassamme tavattavissa... Tulevana tiistaina, eli 7.10. olen siellä hommissa klo 16 - 18, perjantaina 10.10. klo 9 - 11 aamukahvieni merkeissä, samoin kuin myös 16.10. klo 9 - 11. Keskiviikkona 8.10. aukeavat myös vaalikopit Rotuaarilla, ja niistä vuoroistani ilmoittelen heti, kun ne saan omaankin tietooni. Aika lailla nämä tulevat kolme viikkoa reissaan tuota kahvilan ja Rotuaarin väliä. Tervetuloa sinulle (ja muillekin) molempiin!

Kyllä sinä voit Jorma luottaa, että päivitän tiheämmin ja jos nyt pilkkua viilataan, niin kyllähän nytkin ehdin tänne uudestaan tämän viikon sisällä ;) Pidän kuitenkin erittäin tärkeänä sitä, että luen, mitä minulle kirjoitetaan ja vastaan teille asioihin, joita haluatte tietää.

Tiistaina 7.10. eduskuntaryhmämme puheenjohtaja Pekka Ravi on vierailemassa Oulussa ja hänet voikin tavata Kahvila Korvassa klo 17.30 - 18.30. Kehotan ehdottomasti kaikkia politiikasta, Kokoomuksesta ja tulevista vaaleista kiinnostuneita tulemaan paikalle ja juttelemaan tuttujen ja tuntemattomienkin kanssa mieltä askarruttavista asioista. Tietenkin voitte tulla paikalle vain kahvittelemaankin.

Ensimmäiset "Jasminin aamukahvit" viime torstaina vetivät ihan kivasti väkeä Korvaan ja saimme varsin mukavan aamun aikaiseksi. En ole ikinä ollut mikään aamuvirkku, mutta tällaisten juttujen takia sitä herää mielellään vaikka kuinka aikaisin. Eilen olin myös päivystämässä nelisen tuntia iltapäivästä kahvilalla. Tuollainenhan sitä kaikista tärkeintä vaalityötä on - se, että olemme olemassa ihmisiä varten. Tuon tosin kuuluu jatkua vaalien jälkeenkin, ei sitä työtä kuulu tehdä ainoastaan vaalien alla, kun toivotaan ääniä.

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat