sunnuntai 19. lokakuuta 2008

Kuluneen viikon kuulumisia

Tämä koko viikko on ollut yhtä vilskettä ja tänään olenkin vain levännyt ja kerännyt voimia tulevalle viikolle - nyt jaksan tehdä viimeisen viikon ennen vaaleja töitä täysillä!

Keskiviikkona olin Kajaanin Onnelassa juontamassa heidän alueensa vaalitapahtumaa ja ilokseni sain tavata useita paikallisia Kokoomuksen nuoria ehdokkaita. Heillä Kainuussa tuntuu olevan mukava ja reipas tekemisen meininki, joka oli ilahduttavaa huomata. Tosin niin hauskalla porukalla ei huonoa meininkiä saisikaan aikaan :) Palattuani takaisin Ouluun torstaina iltapäivällä, kävimme perheemme kanssa äänestämässä ennakkoon. Oli kyllä hieno hetki kirjoittaa äänestyslappuun oma numero! Ainakin yksi ääni on näin ollen varmistettu - siitä on hyvä lähteä etenemään...

Perjantaina 17.10. aamulla klo 9.oo alkaen olivatkin vuorossa taas "Jasminin aamukahvit" Korvassa. Se on kyllä niin mukavaa hommaa, että ehkä minun täytyykin tulevaisuudessa perustaa oma kahvila. Aamupäivän aikana tapasin myös Oulussa vierailemassa olleen puoluesihteerimme Taru Tujusen. Erittäin hyvä homma, että hänkin ehti vaalien alla tänne suunnalle moikkaamaan oululaisia.

Perjantai-iltapäivän kiersimme lähiöitä vaaliautollamme erään toisen ehdokkaamme kanssa. On mukavaa käydä tapaamassa ihmisiä muuallakin, kuin vain keskustassa. Sillä tavoin pyrimme huomioimaan kaikki kaupunkilaiset ja menemään heitä lähelle. Illalla suuntasinkin äitini sekä parin kaverini kanssa City-lehden Kaupungin Paras -gaalaan, joka järjestettiin Radisson Sassissa. Ilta oli todella mukava ja paljon tuttuja oli paikalla.

Lauantaina olin jälleen jo aamusta liikkeellä. Klo 11.00 alkaen Rotuaarilla oli kokoomuslaisten ehdokkaiden esittelykierros, jonka jälkeen siirryin juttelemaan ja tarjoilemaan kahvia vaalikopillemme. Ihmisiä oli paljon paikalla ja sain ilokseni tavata taas uusia ihania tuttavuuksia.

Huomenna suuntaan aamupäivästä Rotuaarille, jossa Ben Zyskowicz on klo 11.00 eteenpäin. Iltapäivällä klo 17.00 hän on tavattavissa myös Kahvila Korvassa, joten tervetuloa viimeistään sinne häntä tapaamaan.

Vieraskirjaani oli jälleen ilmestynyt useita terveisiä, joten vastailen seuraavaksi niihin. Nimimerkit "Oulunppoika" ja "puttaan poeka" tsemppasivat minua vaaleihin, joista suuret kiitokset heille! "Ihastunut" aina muistaa minua - mehän olemme kohta jo tuttuja, kiitos sinullekin taas :)

"Historoitsia" kyseli muistanko, miten ensimmäistä kertaa tulin julkisuuteen. Tottahan toki minä muistan - ei ole vielä niin paha dementia iskenyt ;) Ensimmäiset jutut olivat lehdissä jo silloin, kun olin 13-vuotias ja kiersin useita mallikisoja. Eksoottisen ulkonäön lisäksi nuoresta iästäni kohistiin silloin aika paljon - usean vuoden ajan lehtijutut olivat todella mairittelevia, joka tuntui hyvältä. Ajatella, että tuosta on aikaa jo 13 vuotta... Huh huh!

Terveiset sinulle Kati sinne Englantiin ja kiitos tosi ihanasta viestistäsi! Ehkä me vielä jokin kaunis päivä ehdimme yhdessä kahvillekin :) Jaksamista myös sinulle kouluhommiin ja kivaa syksyä!

"Ihan sama" totesi, etten varmaan valtuustossa saisi muita enempää vahinkoa aikaan - onhan tuokin tietenkin tietynlainen luottamuslause, joten kiitos siitä. Harmi tosiaan, ettet Kauko pysty siellä Vantaalla minua äänestämään - henkinen tuki on kyllä myös erittäin tärkeätä.

Tua kyseli, onko suvussani romaniverta. Ei ole äidin, eikä isän puolelta - tummat piirteeni tulevat toki Intiassa syntyneeltä isältäni, joka on muutaman vuoden vanhasta asunut Kanadassa, kuten koko isänpuoleinen sukukin. Itsekin olen niin ollen puoliksi Suomen ja puoliksi Kanadan kansalainen. Äitini vanhemmat taas muuttivat sota-aikana Karjalasta Ouluun ja siitä lähtien me Mäntylät olemme täällä asuneet ja viihtyneet.

Timolle vielä suuret kiitokset, "miljoonasti" ääniä täälläkin toivotaan! Mahtavaa, jos joitain pystyn piristämään - tuollainen on parasta palautetta, mitä voi saada!

Tulevalla viikolla kirjoittelen teille kyllä viime hetken tunnelmia vaalitöiden lomasta - muistakaa käyttää äänioikeuttanne!

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat