lauantai 25. lokakuuta 2008

Huomenna on Se päivä :)

Huomista on odotettu ja jännitetty - vaalipäivä koittaa vihdoin. Huomenna nähdään, saavuttaako Kokoomus odotetusti suurimman kuntapuolueen kruunun ja miten minun eli Mäntylän likan käy... Täytyy nukkuakin sormet ja varpaat ristissä toivoen parasta.

Lupasin teille kirjoitella kuulumisia jo pari päivää sitten, mutta vaalityö on vienyt täysin mennessään, joten pahoittelut siitä. Parempi tosin myöhään, kuin milloinkaan ;)

Tänään pidin toistaiseksi viimeiset "Jasminin aamukahvit" Kahvila Korvassa klo 9.00 - 11.00 ja ihmisiä kävi paikalla kiitettävästi. Hemmottelin paikalla olleita itse tehdyllä vadelmapiiraalla ja äidin tekemillä lihapiirakoilla - kiitokseksi ihanille oululaisille kaikesta tuesta ja kannustuksesta. Tulen kyllä kaipaamaan tätä vaalien alusaikaa ja ihmisiä, joita tässä tohinan keskellä on saanut tavata päivittäin. Vaikka vaaleissa kävisi miten tahansa, olen saanut paljon uusia rakkaita tuttavia. He lämmittävät mieltä pitkään ja kyllähän täällä Oulussa heihin varmasti tulen tulevaisuudessakin törmäämään.

Vieraskirjaani oli taas tullut joitain uusia kommentteja, kiitokset niistä. Älä Hessu huoli, en usko haukanneeni yhtään liian suurta palaa kakkua - viime päivät sen ovat viimeistään minulle itsellenikin todistaneet. Tästä mennään ainoastaan eteenpäin! TT:lle kiitos vaalionnen toivottamisesta! Laura Branigan on erittäin jees myös allekirjoittaneen mielestä.

Mäkelän Kauko olikin käynyt muistamassa minua useampaan otteeseen - olet todella kultainen. Äiti jännittää kyllä puolestani, mutta kukaan ei taatusti pysty hermoilemaan enemmän, kuin minä itse... Onnekseni muiden ehdokkaidemme kanssa on ollut hyvä käydä asioita läpi ja purkaa stressiä yhdessä. Vaikka samalla alueella olemme ehdokkaina, olen saanut heiltä mielettömästi tukea ja kannustusta. Kaikkien ihmisten kanssa ei vain voi tulla toimeen, mutta ryhmämme koostuu pääpiirteittäin mahtavista tyypeistä.

Illaksi suuntaan vielä kiertelemään kaupungille ja huomenna menenkin aamusta klo 8.00 vaalilautakuntaan Rajakylään. Aikainen herätys ei haittaa tässä tapauksessa mitään - tuskinpa tuosta ensi yönä nukkumisesta muutenkaan mitään tulee.

Maanantaina luvassa on joko maailman onnellisimman ihmisen kirjoitus tai jotain "hieman" negatiivisempaa päivittelyä...

Kiitos vielä kertaalleen teille ihanista kannustavista kirjoituksista, tukenne arvokkuutta ei voisi rahassa mitata! Mikäli ette ole ennakkoon äänestäneet, muistakaa raahautua huomenna äänestyspaikalle!

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat