maanantai 6. lokakuuta 2008

Vastauksia kysymyksiinne...Kävin lukemassa vieraskirjastani terveisiänne ja kysymyksiänne - vastaan teille heti, niin ette joudu odottamaan pitkään.

Väne kovasti epäili, etten tajua mistään mitään, koska en ole ikinä ollut ns. "oikeissa töissä". Haluaisin mielelläni kuulla, mitkä ovat sitten ne ainoat oikeat työt. Mielestäni joka alan ihmisiä tarvitaan ja työelämässä kuitenkin olen ollut mukana yli 10 vuotta. Kyllä esiintyjiä, pr-henkilöitä yms. tarvitaan samalla tavalla kuin muitakin. Minun mielestäni yksikään ammatti ei ole turha, eikä ihmisiä voi asettaa arvojärjestykseen ammatin mukaan. Politiikassa on mielestäni tärkeätä juuri se, että muun muassa kaupunginvaltuustossa on laaja skaala ihmisiä, laidasta laitaan - niin iän, sukupuolen, kuin ammatinkin puolesta. Silloinhan kaikki tulevat edustetuiksi ja kaikille löytyy myös juuri se oma "äänitorvensa". Uskon myös puolueeseemme niin valtavasti, etten varmasti olisi heidän ehdokkaanaan, mikäli olisin täysin pihalla asioista :)

Kalle kyllä jaksoi heti perään jo tsempata minua, josta sinulle suuret kiitokset. Jokaisella on omat vahvuutensa ja heikkoutensa - ne kun oppii tuntemaan, niin kuka tahansa pärjää missä vaan.

"Mietin vain" -nimimerkki kirjoitti varsin tärkeästä asiasta, nimittäin turvallisuudesta. Turvallisuusasioihin pitäisi ehdottomasti panostaa enemmän, myös Oulun alueella. Viime vuosien aikanahan mm. raiskaustapaukset seudulla ovat järkyttäneet ihmisiä ja kyllä silloin täytyy olla jotain vialla, kun keskellä kirkasta päivääkin tuollaista voi tapahtua. Oulun kaupunkia on ainakin ennen pidetty turvallisena, mutta kaikkien tapahtumien johdosta se on kyllä mennyt siinä pahasti alaspäin. Varsinkin juuri partiointipuolen resursseja pitäisi parantaa ja lisätä - ennaltaehkäisevä toiminta on kuitenkin kaikista tärkeintä.

Olen itse turvallisuuden suhteen välillä jopa ylivarovainen, enkä suosittele kenenkään lähtevän mm. kaupungille illalla yksin. Haluaisin mielelläni enemmän huojentaa mieltäsi, mutta toivon, että lähitulevaisuudessa saamme positiivisia uutisia resurssien osalta. Kyselen mielelläni asiasta vielä tarkemmin ja ilmoittelen tätä kautta, mitä olen saanut selville.

Kiitoksia jälleen teille - oikein mukavaa (ja turvallista) viikkoa kaikille!

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat