keskiviikko 22. lokakuuta 2008

Sekaisin vaaleista!

Nyt ovat käynnissä viimeiset hetket ja päivät ennen vaalisunnuntaita - mitä lähempänä ollaan, sitä vähemmän nukun ja syön. Olen siis keksinyt hyvän vaalidieetin ;)

Eilen partioin kävelykadun vaalikopilla ja tänään keskiviikkona kiersimme vaaliautolla useita paikkoja Oulussa. Muutaman ehdokkaan voimin kiersimme Rajakylän, Linnanmaan, Kaijonharjun, Puolivälinkankaan ja Tuiran. Mukavaa oli ja tällaisten päivien aikana pääsee tutustumaan myös toisiin ehdokkaisiin vielä paremmin. Huomenna taas aamupäivästä liikkeelle, jolloin suuntaamme Yli-Kiiminkiin. Sieltä kiiruhdan Rotuaarille ja sen jälkeen iltapäiväksi Kahvila Korvaan.

Siirrytäänpä jälleen vieraskirjaani kirjoittaneiden pariin... Orson kyseli koulutuksestani ja kokouksissa mukana olosta. Pari vuotta sitten suoritin ammattitutkinnon matkailualalta, jonka vuoksi pidänkin erittäin tärkeänä asiana Oulun kehittämistä ja hyödyntämistä matkailullisiin tarkoituksiin. Tietenkään pelkkä vaalityössä mukana oleminen ei pätevöitä, mutta sen ohessa omaan usean vuoden kokemuksen muistakin puoluehommista. Olen niin vähän aikaa saanut olla varajäsenenä, etten kokouksiin ole päässyt - varsinainen jäsenemme on ollut itse varsin ahkerasti paikalla, kuten tietenkin kuuluukin. Tosin olen ollut iloinen siitä, että kaikki asiapaperit toimitetaan myös varajäsenille, joten niihin olen innolla tutustunut. Olen halunnut olla perillä käsiteltävistä asioista, jos vaikka kutsu kokoukseen olisi käynyt.

Nimimerkki "Italiak1" kiitti englanniksi arvokkaasta tiedosta - en kyllä heti paikanna, mistä on kyse... Hyvä kuitenkin, jos jollekin sellaista olen pystynyt tarjoamaan.

"Limusiini kuskille" kiitokset tsempistä ja kehuista sivujani kohtaan. Välitetään kiitokset niiden tekijällekin eli Petrille. Tietysti sinut muistankin - toivottavasti sinullakin on kaikki ok :)

"jjjjjj" varmaan löysikin sukunimeni jo näiltä omilta sivuiltani, vaikka sitä ei tuolla Kalevan nettibannerissa mainitakaan. Mäntylähän minä olen.

Voi kiitos Waltteri! Oululainen olen kyllä taatusti ja yritän olla aina myös aktiivinen ja reipas - tällaisten palautteiden jälkeen sitä jaksaa tuollainen ollakin!

Tervehdys sinulle, Vesa Kaitera! Sivut antavat näköjään ihan oikean vaikutelman, sillä kyllä tässä tosimielellä mukana ollaan. Mikäli en olisi tosissani, en olisi myöskään ehdokkaana. Kokoomuksessa ja kuntapolitiikassa mukana oleminen on ehdottomasti rikastuttanut elämääni mielettömän paljon, enkä luopuisi siitä mistään hinnasta. Puolueyhteisö on vähän kuin toinen perhe, johon on kunnia kuulua. Hyvää äänimäärää toivotaan tietenkin, jolloin saisin huomata oululaisten luottavan minuun samoin, kuin itse luotan heihin. Toisaalta taas politiikka on pitkäjänteistä hommaa, joten ei pidä antaa periksi, vaikka välillä kuinka tulisi lokaa niskaan. Kiitos sinulle tuhannesti terveisistä - sinunlaiset ihmiset piristävät ja saavat hyvälle mielelle aina.

Loimaan Kokoomuksen Matti Lehtoselle myös suuret kiitokset vaalionnen toivottamisesta! Mielettömästi onnea teille Loimaallekin ja kerro terveisiä ehdokaskollegoilleni!

Palataanpa kuulumisten pariin jälleen huomisiltana - nukkukaa hyvin :)

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat