maanantai 13. joulukuuta 2010

Lämpimiin tunnelmiin :)Kuten eilen lupasin, pääsette nyt Kanarian lämpimiin tunnelmiin kuvien muodossa. Kävin Kanarialla, Playa del Inglesissä, ensimmäisen kerran 3-vuotiaana äitini ja mummini kanssa. Se oli ensimmäinen ulkomaanmatkani ja siitä lähtien olenkin reissannut ulkomailla vähintään kerran vuodessa äitini tai jonkun läheiseni kanssa ja välillä toki myös kuvaushommien vuoksi. Kanariallakin olemme äitini kanssa viihtyneet useaan otteeseen - Puerto Ricossa, Playa del Inglesissä, sekä Las Palmasissa. Usean vuoden ajan olen kyllä (kuten blogiani lukeneet taatusti tietävät) vuosittain viettänyt aikaani Kreikassa, Rhodoksella, joten oli mukavaa vaihtelua käydä jälleen Puerto Ricossa. Rhodokselle palaan tietenkin taas toukokuussa, mutta nyt siirrytään Puerto Ricon lomakuvien pariin :)Iltaa viettämässä äitini n. 17-vuotiaana itselleen ostamassa mekossa


Neljättä kuukausipäivää juhlistamassa Oskarin kanssa :)


Puerto Ricon satamaa


Vietimme ihanan päivän purjekatamaraanilla


Näissä maisemissa kelpasi risteillä...
Kaunis ja viihtyisä Puerto de Mogan


Kanaalien vuoksi Puerto de Mogania kutsutaan
Kanarian Venetsiaksi - romanttinen paikka


Tällaisissa maisemissa kuljimme, kun kiersimme
koko saaren vuokra-autolla eräänä päivänä... Huh!


Hieman virvoketta, että pysyin suhteellisen rauhallisena
Todella kapeilla vuoristoteillä ;)


Arucasin upea katedraali

Lämpö ja aurinko tekivät hyvää kaltaiselleni kesäihmiselle kylmyyden keskelle - lomalta oli vielä normaaliakin haikeampi palata takaisin lumiseen Helsinkiin. Nyt olen tähän pakkaseen taas jo alistunut ja kerrospukeutumistahan täällä on pakko harrastaa... Nooo, kohta tuo vuosi jo vaihtuu ja sitten kuljemme jälleen kohti kevättä :)

Seuraavassa kirjoituksessani kerronkin teille, mihin kaikkeen olen saanut viime aikoina osallistua ja keihin tutustua Kokoomuksen ja ehdokkuuteni kautta..! Palaan siihen aiheeseen vielä nyt alkuviikon aikana, joten sitä odotellessa.
Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat