tiistai 28. joulukuuta 2010

Kohti vuotta 2011Joulu meni ohi yllättävän nopeasti, hyvä että sitä huomasinkaan kaiken tohinan keskellä ;) Kuten kuvista näette, olen ollut taas varsinaisena kokki-kolmosena aaton ja juhlapyhät. Hyvä tosin, että tarjoiluja aina järjestän - kylässä on käynyt kavereita, sukulaisia ja naapureita. Monet käyvät jouluna pääosin mummini syntymäpäivän vuoksi, jota vietetään Tapaninpäivänä. Tänä vuonna hän täytti mahtavat ja arvostettavat 92 vuotta! Iästään huolimatta hän haluaa tehdä asioita mahdollisimman paljon itse; käydä eläkeläiskerhossa, tiskata, tehdä pihahommia kesäisin ja tietenkin kokata perinteisiä karjalaisia ruokia. Suurin haitta kaikkeen on hänen paljon huonontunut näkönsä, mutta noin sisukas ihminen ei anna senkään haitata kaikessa :)


Jouluruokia a la JasminMummi täytti 92 vuotta 26.12.2010 <3
Kuvassa olen hänen ja äitini kanssa.

Jouluna sain myös todeta olleeni kilttinä kuluneen vuoden, ainakin lahjojen perusteella. Paketeista löytyi niin korvakoruja, kuin hajuvettäkin - ennakkoon äitini antoi minulle kannettavan miniläppärin, joka on suureksi avuksi, kun reissaan Oulun ja Helsingin väliä. Hommia tulee tehtyä paljon koneelta käsin, joten minikoneeni helpottaa monien asioiden hoitamista.

Tänään, eli tiistaina olen taas keskittynyt paljon tulevan vuoden haasteisiin ja kirjoittanut muun muassa uuden kirjoituksen Kalevan Pohjoisen ääni -blogiini. Kirjoitin sinne aiheesta, josta tulen paljon puhumaan myös vaalien alla, eli siitä, miten älyttömän pieniä rangaistuksia väkivaltarikollisille annetaan. Tässä linkki kyseiseen tekstiin, joten tutustukaa ihmeessä tarkemmin: http://www.kaleva.fi/pohjoisen-aani/blog/66767

Huomisen voin vielä "lomailla", sillä torstaina alkavat taas valmistelut uuden vuoden aattoa varten. Oskarin saan myös torstaina illalla Ouluun ja on ihana juhlistaa uutta vuotta ensimmäistä kertaa yhdessä :) Parempaa tapaa uuden vuoden aloittamiseen en keksisikään.Ensi vuoden alusta polkaisen eduskuntavaalikampanjani käyntiin ja kohtaan uudet haasteet hymyssä suin ja pystyssä päin - ennakkoluuloista viis! Kampanjassa kaikki apu on tervetullutta, joten mikäli teitä Pohjois-Pohjanmaalla asuvia kiinnostaa tulla mukaan tiimiini, niin pistäkää minulle vaikka sähköpostia :) Tietoni löydätte tuolta etusivun yläpalkista "yhteystiedot" -kohdasta. Yhdessä ja hyvällä porukalla pystymme vaikka mihin - hyvän tuloksen eteen tulen työskentelemään kovasti, olemaan nöyränä ja toimimaan rehellisesti.

Kirjoitellaan siis viimeistään ensi vuonna - pitäkää hauskaa, mutta olkaa kiltisti!

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat