keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Mielenkiintoisia tilaisuuksia ja mahtavia ihmisiä!Ikkunasta kun katsoo ulos täällä Oulussa, niin maisema on täysin valkoinen... Mitään muuta väriä ei näy missään, mutta pakko myöntää - onhan tämä kyllä kaunista ja sisällä ollessa kun ei kylmyyttäkään tunne ;) Iltapäivästä menen nuorisolautakuntamme vuoden viimeiseen kokoukseen, mutta sitä ennen olen pyhittänyt päivän asioiden hoitamiselle koneella sekä joululahjojen paketoinnille. Ennen sitä tuli ostettua kaikkea mahdollista lahjaksi, mutta nykyään ostan vain sellaista, jonka tiedän varmasti ilahduttavan saajaa, ja mikä tärkeintä, sopivan hänelle. Hyvä nyt tällä viikolla hoitaa muutenkin kaikki mahdolliset asiat valmiiksi ja joulun alta pois, koska ensi viikolla alkaa taas se armoton kokkaaminen ja leipominen - sitten tämä tonttu ei muuhun ehdikään keskittymään...

Minun piti kirjoitella teille nyt noista tilaisuuksista, joihin sain ilokseni osallistua nyt marraskuun lopussa ja joulukuun alussa Helsingissä majaillessani.

Tein taas pikaisen visiitin Arkadianmäelle eduskuntaan ja sieltä suuntasimme kansanedustaja Timo Heinosen kanssa Studia-messuille messukeskukseen, Kokoomusnuorten osastolle. Valehtelematta voin sanoa, että nuoret olivat todella kiinnostuneita tutustumaan puolueeseemme ja osastolla kävi koko ajan kova kuhina. Oli mahtava katsoa sitä innostusta ja jutella nuorison kanssa - heitä kun oli paikalla joka puolelta Suomea. Reippaasti yli puolet toivoi tietoa Kokoomuksesta myös sähköpostiinsa, että voivat siihen paremmin tutustua kaikessa rauhassa. Itse nuorisolautakunnan jäsenenä olin ilolla mukana messuilla ja kuuntelin nuorten mielipiteitä ja ajatuksia mielenkiinnolla. Tämän päivän nuoret kun todella ovat asioista kiinnostuneita ja valveutuneita - siksi heille täytyykin antaa vielä paremmat mahdollisuudet osallistua varsinkin heitä itseään koskeviin asioihin ja kuunnella heitä, kun tehdään nuoria koskevia päätöksiä.


Kokoomusnuorten osasto Studia -messuilla


Timo Heinosen seurassa Studia -messuilla

3.12. meillä oli Kokoomuksen oma Itsenäisyysvastaanotto Helsingin Suomalaisella Klubilla. Ilta oli aivan ihana, ja paikka oli tupattuna täyteen! Tuntiin en päässyt liikahtamaan, mutta nautin illasta silti suunnattomasti. Sain jälleen tavata ympäri Suomea tulevia kokoomuslaisia ystäviäni, sekä tutustua loistaviin uusiin tuttavuuksiin. Liityin Kokoomukseen ollessani vielä 17-vuotias ja samana vuonna olin aiemmin tuskaillut sitä, etten saanut vielä äänestää presidentinvaaleissa ehdotonta suosikkiani, eli Riitta Uosukaista. Niin kauan kun muistan, olen häntä ihaillut ja hän on ollut poliitikoista se nainen, jota olen aina ylöspäin katsonut ja arvostanut suuresti. Tuona 3.12. iltana sain vihdoinkin tavata Riitta Uosukaisen, joka oli paikalla puolisonsa Topin kanssa. Hurmaava pariskunta, joiden kanssa oli leppoisa jutella ja se tapaaminen todella kruunasi muutenkin hienon illan :)

Seuraavana päivänä, eli 4.12. meille tulevan kevään eduskuntavaaliehdokkaille oli järjestetty "Ehdokas sinä olet tähti" -koulutuspäivä Kalastajatorpalla. Päivän aikana meille pidettiin hyviä "oppitunteja" ja mahtavan innostavat puheet pitivät mm. puheenjohtajamme Jyrki Katainen, sekä puoluesihteerimme Taru Tujunen. Isosta porukastamme otettiin myös ryhmäkuva tyyliin luokkakuva, jossa pienimmät istuivat aina muiden edessä lattialla - nyt näitä luokan pienimpiä esittivät sitten mm. Jyrki Katainen, sekä Paula Risikko :) Laitan kuvan tännekin, kunhan sen ensin itselleni saan.


Jyrki pitämässä innostavaa puhetta meille ehdokkaille

Eilen juttelin erään MTV3:n netin Viihdeuutisten toimittajan kanssa ja hän oli kirjoittanut näköjään parikin juttua heidän sivuilleen - toinen koskee eduskuntavaalikuvioita ja toinen enemmän yksityiselämääni. Laitan ne tähän teille linkkinä, niin löydätte ne helpommin:


Tuossa alemmassa jutussa on yksi kohta, jota hieman oikoisin. En missään vaiheessa ole varmaksi sanonut, että jos eduskuntavaaleissa pääsisin läpi, muuttaisin heti Helsinkiin. Minulle on tärkeintä se, että minulla on paikka Oulun nuorisolautakunnassa ja varapaikka valtuustossa - niitä kausia en jättäisi kesken ja niistä paikoistani luopuisi, vaikka pääsisin mihin muualle. Arvostan jokaista ääntä, jonka kunnallisvaaleissa vuonna 2008 sain ja niitä kunnioittaen hoidan kaikki niiden mukana saamani tehtävät loppuun asti niin hyvin, kuin mahdollista. Olen tämän sanonut läheisilleni, samoin kuin kaikille, jotka tätä asiaa ovat minulta kysyneet. Kyllä sitä aikaa on tullut ja tulee muutenkin Helsingissä vietettyä, ei sinne heti tarvitse olla kokonaan muuttamassa ;)

Nyt vielä muutamaa lahjaa paketoimaan ennen lautakunnan kokousta... Iloista ja lumista päivän jatkoa teillekin, kirjoitellaan jälleen!

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat