sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Lomaterveisiä :)

Ensiksi haluan pyytää anteeksi, että en ole suoraan sanottuna ehtinyt blogiani kirjoittamaan - Kaukokin siitä minulle antoi hieman "pyyhkeitä" vieraskirjassani... Lupaan taas parantaa tapani ja muistaa teitä useammin! Vieraskirjani on tosiaan nyt vaihdettu uuteen, koska edelliseen pääsivät kaiken maailman mainosviestit yms. läpi. Loppuvaiheessa sieltä ei enää jaksanut etsiä oikeita viestejä ja terveisiä, joten nyt voimme aloittaa vieraskirjani kanssa kirjaimellisesti puhtaalta pöydältä :) Mikäli teillä on jotain kysyttävää, kommentoitavaa tai muuten vaan haluatte terveisenne minulle toimittaa, niin kirjoitelkaa sinne rohkeasti - vastailen teille joko siellä, tai täällä blogissani.

Alkuviikosta kirjoittelen teille ajankohtaisista asioista ja tarkemmin myös omista teemoistani ensi kevään eduskuntavaaleihin liittyen. Pääsette sitten paremmin perehtymään ajatuksiini ja katsomaan, olisinko teille se oikea ehdokas :)

Huomenna vien teidät myös lumen ja kylmyyden keskeltä hetkeksi lämpimään - tosin vain kuvien muodossa. Olimme Oskarin kanssa ihanan viikon Kanarialla, Puerto Ricossa ja kyllä se aurinko teki todella hyvää talven keskelle. Viikko meni aivan loistavasti, joten huomenna lisään tänne teillekin lomatunnelmia...

Mahtavaa uutta viikkoa teille kaikille, olkaa kiltisti näin joulun alla ja muistakaa rakkaitanne! Huomiseen :)

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat