perjantai 4. helmikuuta 2011

Akselilla Oulu - HelsinkiViime viikot ovat menneet pienoisen "media-turneen" parissa; tässä on aika monet haastattelut ja kuvaukset tullut hoidettua... Mukavaa hommaahan sekin on, kun sitä tekee hyvällä mielellä ja positiivisissa asioissa.

Tammikuun loppupuolella, eli 21.1. Alexander Stubb oli vierailulla Oulussa. Väkeä oli hyvin paikalla häntä jututtamassa, joukossa tietenkin myös meitä kevään ehdokkaita. Kuvia paikalta löydätte tästä:


Alexander kertomassa kuulumisiaan


Ulkoministeri Stubb meidän vaalipiirimme ehdokkaiden seurassa


Minä ja kanssaehdokkaani Oulusta, Heikki Pesämaa

26.1. siirryin taas hetkiseksi Helsinkiin ja takaisin Ouluun palailen reilun viikon kuluttua. Helsingissä ollessani olen tosiaan hoidellut noita mediapuoleen liittyviä juttuja, tavannut tuttujani, sekä vieraillut jälleen eduskunnassa.

Eduskunnassa tuli tavattua paljon tuttuja, seuraavista kuvistakin ehkä tunnistatte joitain henkilöitä :)


Perustelemassa jotain tärkeätä... ;)


Benin ja Essi Pöystin seurassa :)


Timo Heinosen ja Essin kanssa :)

Vaaleihin liittyviä juttuja on tullut kirjoiteltua paljon, samoin kuin tehtyä asioita Pohjois-Pohjanmaan Lastenliiton puheenjohtajana. Politiikkaan ja Kokoomukseen liittyvien asioiden parissa ajatukseni kulkevatkin miltei kokonaan, olin sitten missä päin Suomea tahansa.

Laitan teille tähän oheen jälleen joitain linkkejä videohaastatteluihin, muihin nettijuttuihin, sekä viimeisimmän Kalevan Pohjoisen ääni -kirjoitukseni.

http://www.seiska.fi/seiskatv/_a152694/jasmin+mantyla+tiukassa+suhdetentissa/

http://www.seiska.fi/julkkiskuvat/_a153392/tyrmaava+jasmin+kuvauskeikalla/

http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/muut.shtml/1265271/jasmin-mantyla-menneisyydestani-kysellaan-jatkuvasti

http://www.katsomo.fi/?progId=59773

http://www.kaleva.fi/pohjoisen-aani/blog/66767#bl886850

Mikäli minulle on kerrottu oikeata tietoa, nyt tulevana viikonloppuna kannattaa vilkuilla myös uutta viikonvaihteen Iltalehteä.

Ensi viikon aikana tapaan vielä joitain puolueemme ihmisiä ja kerään viimeisetkin hyvät neuvot talteen vaaleja ajatellen - niiden kanssa onkin sitten hyvä suunnistaa takaisin Ouluun ja kampanjoimaan!

Nyt oikein ihanaa viikonloppua teille kaikille - kuullaan ja kirjoitellaan taas puolin, jos toisinkin!

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat