maanantai 14. helmikuuta 2011

Kihloissa on hyvä olla - suuri kiitos kaikille onnitteluista!Sydämelliset kiitokset teille, jotka olette viestejä ja sähköposteja minulle lähetelleet ja onnitelleet kihlauksen johdosta. Oskari tosiaan kihlasi minut 10. helmikuuta, eli viime torstaina Helsingissä ja siitä asti olenkin ollut yhtä hymyä - kaikki tämä tuntuu uskomattoman hyvältä! En pitkiin aikoihin ole osannut edes odottaa tällaista onnea elämääni, joten tästä haluaa vain nauttia. Tänään olen taas yrittänyt kotiutua viralliseen kotiini Ouluun Helsingissä oleskelun jälkeen, mutta eniten tässä helpottaa tieto siitä, että Oskari tulee tänne perässä jo ensi viikolla :)

http://www.kaleva.fi/uutiset/jasmin-mantyla-kihlautui/888657
http://www.iltasanomat.fi/viihde/MTV3%20Jasmin%20M%C3%A4ntyl%C3%A4%20ja%20Oskari%20Katajisto%20eri%20osoitteissa%20kihloista%20huolimatta/art-1288368489896.html

Nyt kuitenkin saan keskittyä kunnolla kampanjointiin, kokouksiin ja kotikaupunkini Oulun asioihin. Ystäviäni yritän nähdä taas pitkästä aikaa, kun tuota kihlauutistakin olen juhlistanut ainoastaan helsinkiläisten ystävieni kanssa.


Kihloja juhlistamassa tyttöjen illan merkeissä :)

Aiemmin kun en ole ollut eduskuntavaaliehdokkaana, niin olen tässä usean päivän ajan ihmetellyt kaikkien vaalikoneiden määrää... Useimmat olen jo täyttänyt, mutta vielä on varmaankin pari jäljellä. Vaalikoneissa on kyllä ollut todella hyviä kysymyksiä ja niitä täyttäessä olen nauttinut siitä, miten siinä samalla tulee pohdittua asioita laidasta laitaan. Jokaisella ehdokkaalla on kuitenkin eniten mielessä ne asiat, jotka teemoikseen on nostanut, mutta vaalikoneiden parissa saa koko ajan lisää pohdittavaa ja se on todella opettavaista.

http://www.vaalikone2011.fi/ehdokas/Mäntylä/Jasmin/Huomenna meillä on luvassa paikallisyhdistyksemme, eli Pokkisen Kokoomuksen hallituksen kokous ja keskiviikkona alkavat meidän uusien kirkon/seurakunnan luottamushenkilöiden perehdyttämistilaisuudet. Siinä jossain välissä tulen Pohjois-Pohjanmaan Lastenliiton puheenjohtajan ominaisuudessa palaveeraamaan meidän projektipäällikkömme kanssa ja suunnittelemaan tulevan kevään tapahtumia.Nyt oikein ihanaa ystävänpäivän iltaa teille kaikille - kuullaan myöhemmin tällä viikolla. Tänään liitän teille tänne blogiini vielä ehdokasesittely-tekstini, jotta voitte perehtyä siihen, mitä asioita tulen itse painottamaan tässä vaalien allakin ja mitkä ovat minusta niitä itselleni tärkeimpiä teemoja.

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat