keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Terveyskuuri taysilla paalla ja ekat muotinaytokset varmistettu!!!




Ylos, ulos ja lenkille on nykyinen mottoni ja aamujeni tunnuslause taalla Englannissa! Oli ilma mika tahansa, tama neito raahaa itsensa heti herattyaan ja hampaat pestyaan ulkoilemaan raittiiseen ilmaan. Terveyskuuri on muutenkin paalla, seka minulla etta Denniksella; aamupalaksi luonnonjogurttia marjojen ja parin Weetabixin kera, lounaaksi nakkileipaa, tomaattia ja pari keitettya kananmunaa ja illalliseksi esim. kanasalaattia (ilman kastiketta), keittoa tai kalaa ja vihanneksia. Voitte vaan uskoa, kuinka "iloinen" kihlattuni on tasta kuurista... Sen olen kylla luvannut, etta 13.2., kun menemme Whitbyyn juhlistamaan 9 yhteista kuukauttamme, han saa nauttia myos hieman miehekkaammasta ruoasta - samoin kuin 14.2., kun hemmottelen hanta ystavanpaivan kunniaksi :) Ystavanpaivalle minulla on mietittyna erittain mukavia ja aistikkaitakin yllatyksia, samoin hanella on suunniteltuna jotain spesiaalia minulle... ;) 

Pari viime paivaa ovat olleet vahan viileampia, mutta aika on kulunut silti hyvin - Suomessa ollessani suoraan sanottuna vihaan viileaa, kylmaa ja sataista saata, mutta taalla sekaan ei saa pahalle tuulelle. Tanaan ohjelmassa on vain pyykkaysta, siivousta ja muutamien toihin liittyvien hommien hoitamista. Huomenna sen sijaan saan nauttia jalleen Denniksen siskon seurasta ja sittenhan onkin taas jo viikonloppu! 

Kuulin mahtavia uutisia myos Suomen kamaralta... Kuten jo aiemmin teille kirjoitin, jatkan Suomeen palattuani jalleen myos mallina ja ensimmaiset muotinaytokset minulle onkin jo buukattu talle kevaalle! :) Ihan mahtavaa, tuskin maltan odottaa!!!




Kuullaan ja kirjoitellaan jalleen pian - pitakaa mieli aurinkoisena ja olkaa reippaina!

Teidan Jasmin xxx



1 kommentti:

  1. Olet todella kaunis ja juuri sopiva malliksi! Mahtava juttu, onnea sulle ja kaikkee ihan parasta teille kummallekin sinne Englantiin!

    VastaaPoista

Osallistujat