perjantai 8. helmikuuta 2013

Upealle aidilleni sylin taydelta synttarionnitteluja! :)


Onnitteluja aidilleni tanaan 8.2. hanen syntymapaivansa kunniaksi! Kortit seka minulta, etta kihlatultani Dennikselta menivat perille Suomeen jo hyvissa ajoin ja kun palaan Ouluun maaliskuun alussa, niin sitten juhlitaan! Maailman paras ja ihanin aitini Helga - ONNEA!!! :)

Terveyskuurimme taalla Englannissa sujuu hienosti ja sellaisesta on helppo pitaa kiinnikin silloin, kun sitoudut touhuun jonkun toisen kanssa. Olen niin ylpea meista ja tulen olemaan viela ylpeampi! Myohemmin illalla suuntaamme Denniksen kanssa pariksi tunniksi klubille katsastamaan yhta bandia ja viettamaan hauskaa iltaa kahdestaan :)

Nyt kun muistan, niin tiedoksi kaikille, etta en ole muuttanut kokonaan Englantiin, vaan olen taalla noin puolet vuodesta. Oulussa ilmestyva Forum24 -lehti nimittain uutisoi muutama paiva sitten "muutostani", mutta sehan nyt ei ihan mennyt nappiin... Olemme puolet ajastamme kihlattuni kanssa Englannissa ja puolet Suomessa - talla tavalla jatkamme ainakin jonkun aikaa. Minulla odottavat monet tyojutut Suomessa, kun palaan sinne vajaan kuukauden kuluttua ja niita haluan siella tehda jatkossakin. Joitain tyohommia voin tehda myos Englannista kasin, joten voin olla taallakin ihan rauhallisin mielin :)

Nyt allekirjoittanut alkaa valmistautumaan kivaan iltaan ja toivottaa teille kaikille oikein ihanaa viikonloppua! Pus :)

Teidan Jasmin xxx

2 kommenttia:

  1. Hieno blogi ja seuraamme tätä silloin tällöin.Kerro Ristolle terveisiä Jussilta(55-v),jota Risto on hoitanut pienenä yhden kesän :)...siis joskus 50-60-luuvn vaihteessa .Oli kuulemma tosi mukava hoitosetä ja on sitä varmasti vieläkin.Ei kuulemma pakottanut hernekeittoa syömään.Onnea kihlauksenne johdosta! T. Merja ja Jussi

    VastaaPoista
  2. Hi,olipa tutun näköistä tuossa kuvassa; minunkin ylioppilasjuhlapäivä. Äitini hameenhelma näkyy vasemmalla ja kaverini äidin selkä oikealla. Jasmin niin suloinen pikku tytön tyllerö.

    VastaaPoista

Osallistujat