perjantai 21. marraskuuta 2008

Perjantai-illan tervehdys :)

Vieraskirjaani oli jälleen jätetty muutamia uusia kommentteja, kiitokset niistä.

Pirjo K:n terveiset saivat minut hymyilemään - kiva, kun olet kirjoituksiini tutustunut. Tykkään kyllä lapsista ja mikäli se oikea kumppani tielleni osuu, niin mielelläni silloin ainakin yhden lapsen haluaisin. En ole kuitenkaan ikinä potenut niin sanottua vauvakuumetta, eikä biologinen kelloni muutenkaan tikitä - ehkä sitten jonain päivänä. Kaikkea hyvää sinullekin Pirjo ja oikein ihanaa joulun odotusta suuntaasi!

"Hehhe", Manna ja TT ottivat kantaa USA:n presidentinvaali/McCain -kirjoitukseeni. TT:lle ensinnäkin sellainen vastaus, että aina minä tällainen olen ollut ja ajatellut samoin. Eikä tyyliini kuulu muutenkaan vedellä kommenttejani takaisin, vaan seison kaiken takana, mitä blogeihini olen kirjoittanut. Ja kyllä niitä eriäviä mielipiteitä löytyy "politiikan huippua" myöten, joten ei tässä mitään hätää ole :)

Eikä sinun "Hehhe" tarvitse minua vakavasti ottaa - olen täällä aiemminkin todennut, että jokaisella saa ihan vapaasti olla omat mielipiteensä. Tärkeintä on, että jokainen seisoo omien sanojensa ja tekojensa takana. Erilaisuus on rikkaus, eivätkä kaikki ikinä ajattele asioista samalla tavalla. Ärsyttävintä mielestäni on se, kun jotkut eivät uskalla kertoa mielipiteitään, kun niitä kysytään. Muun muassa ennen kuntavaaleja minulta kysyttiin useasti mielipidettäni USA:n presidentinvaaleista. Vastasin heille kaikille, että olen aina kannattanut republikaanien ehdokasta - ainoa poikkeus on ollut Hillary Clinton.

Kiitos kuitenkin viesteistänne, mielipiteitä on aina hyvä vaihtaa, samoin kuin saada keskustelua aikaan meitä kaikkia kiinnostavista aiheista.

Perjantai-ilta menee kotosalla ja huomenna suuntaan heti aamupäivästä yhdistyksemme kokoukseen. Yritän ehtiä kirjoittelemaan tänne jälleen huomenissa :)

Oikein kivaa viikonloppua ja kauniita unia teille!

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat